به گزارش مشرق، عطیه نجاری فعال رسانه در تلگرام نوشت:

ضدانقلاب خوب سوراخ دعا را پیدا کرده

می‌داند چه کسانی را تحریک کند و چطور تحریک کند!

ترامپ و سگ هارش رژیم صهیونیستی که دست‌شان به گوشت نرسیده و دچار خشم پس از ناکامی شده‌اند، در به در دنبال این‌اند که نقطه ضعف جمهوری اسلامی را پیدا کنند.

آنها نه در میدان چیزی گیرشان آمده، نه در پای میز مذاکره. که اگر در پای میز مذاکره چیزی عایدشان شده بود، هزینه چندمیلیارد دلاری جنگ به اقتصاد آمریکا تحمیل نمیشد. مردک کاسب است اگر بتواند اختلافی را بدون تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی حل کند، حتما میکرد.

دشمنی که با طرح‌ریزی کودتای ۱۸و۱۹ دیماه و با فعال کردن گسل‌های اجتماعی و اقتصادی از طریق شبکه‌های اجتماعی قصد داشت نظام را از پا دربیاورد و نتوانست، حالا دوباره دست به‌کار شده و با علم بر اختلافات درون کشور، دست به دامن پادوهای سایبری‌اش شده.

ترامپ و ضدانقلاب خوب میداند فضای داخلی کشور متاثر از مفاد تفاهم‌نامه اخیر است. او در میدان شکست خورده و آرزویش این است بتواند در فضای افکار عمومی، و متاسفانه باید بگویم در فضای افکارعمومی داخل کشور خودمان! پیروز شود. القای حس خیانتِ مسئولان نظام به مردم، یکی از آن کارهایی‌ست که ترامپ را به آرزویش می‌رساند.

البته او از این توافق موقت سود هم میبرد. کشورش درگیر برگزاری دو رویداد تاریخی‌ست. جام‌جهانی که درحال برگزاری است و انتخابات که در آبانماه است. توافق، شرایط سیاسی را به نفع او تغییر می‌دهد. این میان تنها خسرالدنیا و الآخرة توافق، رژیم صهیونیستی است.

او هم با انواع و اقسام عملیات‌های روانی و به‌خط کردن پادوهای سایبری‌اش، تمام تلاشش را برای برهم زدن هر نوع توافقی میکند. او با ایران در جنگ وجودی است و توافق یعنی اکسیر جاودانی دشمن وجودی او. توافق یعنی مهلت برای قوی شدن دشمنش.

او با تامین مالی ترامپ و تحریک او به جنگ با کشورمان، قصدش این نبود که ما را ضعیف کند! بلکه نابودی تمام و کمال ما را میخواست؛ تازه با آنهمه مشکلات داخلی و خارجی‌ای که دارد ترجیحش این است که نابودی دشمن هرچه زودتر بهتر.

حالا نگاه کنید ببینید چه کسانی مخالف توافق اند. چه کسانی امشب در میادین «مرگ بر سازشگر» و شعارهای رادیکال و از این دست سر میدهند. ببینید چه کسانی مردم را تحریک به نقار و دودستگی می‌کنند؛

آنها دشمن نیستند، عزیزان مایند اما مخاطب آن جمله آقا هستند که فرمود «تکمیل کننده پازل دشمن نباشید»


تکمیل کننده پازل دشمن نباشید؛ ضدانقلاب سوراخ دعا را پیدا کرده!

تکمیل کننده پازل دشمن نباشید؛ ضدانقلاب سوراخ دعا را پیدا کرده!

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 10
  • IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۴
    32 0
    سید مجید موسوی هیچ اکانتی در توییتر ندارد
  • IR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۴
    14 1
    با این آسمون ریسمون بافی ها نمی تونید متن توافق رو از مردم مبعوث شده پنهان کنید تا حصول کامل ۱۰ شرط رهبری این توافق رو نمی پذیریم
  • IR ۱۴:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۴
    4 4
    فعلا که تنگه هرمز بسته است و قیمت نفت بنای بالا رفتن دارد. ترامپ هم میتونه بشینه تو یخ بواسیرشو از سوزش و داغی نجات بده
    • IR ۱۷:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۴
      0 1
      ضد انقلاب ها هم همین الان که دارن این توییتهای صد من یه غاز علیه سردار قالیباف و عراقچی رو میزنن از سوزش شدید توی لگن یخ نشستن! فکر میکنن مردم نمیدونن که موقع بمباران زن و بچه های ایران، کی کجا بود!
    • IR ۰۶:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۵
      0 0
      داداش کدوم سایت اخبار رو دنبال میکنی؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس