گزارش آکسیوس از گفت‌وگو تند و تحقیرآمیز ترامپ با نتانیاهو

ترامپ در تماس تلفنی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به شدت از تشدید تنش‌ها در لبنان انتقاد کرده است.

به گزارش مشرق، یک رسانه آمریکایی فاش کرد که رئیس‌جمهور آمریکا در تماس تلفنی روز دوشنبه با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به شدت از تشدید تنش‌ها در لبنان انتقاد کرده و با لحنی تند و همراه با الفاظ بد به او اعتراض کرده است.

بر اساس گزارش آکسیوس که به نقل از دو مقام آمریکایی و یک منبع مطلع از جزئیات تماس منتشر شده است، ترامپ در این گفت‌وگو نتانیاهو را «دیوانه» خوانده و او را به ناسپاسی متهم کرده است. همچنین گفته می‌شود ترامپ مانع اجرای طرح رژیم صهیونیستی برای حمله به بیروت شده است.

یک مقام آمریکایی در این باره به آکسیوس گفته است که ترامپ به نتانیاهو گفت که عملی کردن تهدید حمله به پایتخت لبنان، بیش از پیش موجب انزوای رژیم صهیونیستی در سطح جهانی خواهد شد.

دو منبع آگاه نیز گفته‌اند ترامپ در این تماس گفته است که از نتانیاهو در پرونده فسادش حمایت کرده و به نوعی مانع زندانی شدن او شده است.

به گفته یکی از منابع، ترامپ خطاب به نتانیاهو گفته است: «تو دیوانه شده‌ای. اگر من نبودم الان در زندان بودی. من دارم تو را نجات می‌دهم. حالا همه از تو متنفرند. همه به خاطر این اتفاقات از اسرائیل متنفر شده‌اند.»

منبع دیگری نیز گفته است که ترامپ در بخشی از تماس با عصبانیت فریاد زده: «داری چه کار می‌کنی؟»

این گزارش می‌افزاید ترامپ اگرچه از حملات حزب‌الله به اراضی اشغالی آگاه بوده و معتقد است رژیم صهیونیستی حق دفاع از خود دارد، اما در روزهای اخیر احساس کرده است که نتانیاهو به شکلی نامتناسب در حال گسترش دامنه درگیری‌ها است.

در پی این تماس، یک مقام صهیونیست به آکسیوس گفته است که تل‌آویو دیگر قصد حمله به اهداف حزب‌الله در بیروت را ندارد.

این گزارش همچنین اشاره می‌کند که روابط ترامپ و نتانیاهو پیش از این نیز با تماس‌های پرتنش همراه بوده است، اما دو طرف همچنان در موضوع ایران و سایر پرونده‌ها همکاری نزدیکی داشته‌اند. با این حال، یکی از مقامات آمریکایی این تماس را یکی از بدترین تماس‌های ترامپ با نتانیاهو از زمان بازگشت او به قدرت توصیف کرده است.

بر اساس گزارش آکسیوس، خشم ترامپ تا حد زیادی ناشی از این نگرانی بوده است که تشدید درگیری‌ها در لبنان، مذاکرات جاری میان آمریکا و ایران را با خطر شکست مواجه کند.

یک مقام آمریکایی اعلام کرده است که در واقع ترامپ در این تماس بر نتانیاهو غلبه کرده و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پایان گفته است: «باشه، باشه، فقط مطمئن شو همه چیز حل‌وفصل می‌شود.»
دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاکنون به درخواست رسانه‌ها برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخی نداده است.

آکسیوس در پایان گزارش خود نوشته است که طبق اطلاعات منابع آگاه، یادداشت تفاهمی که آمریکا و ایران درباره آن مذاکره می‌کنند، شامل بندی برای پایان دادن به درگیری‌ها در لبنان نیز هست؛ موضوعی که پیش‌تر نیز به یکی از محورهای اختلاف و تماس پرتنش میان ترامپ و نتانیاهو تبدیل شده بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 21
  • در انتظار بررسی: 0
  • علی برقی IR ۰۸:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    12 0
    لعنت بر دروغگویان این حرفها بازی فریبکارانه هست
  • IR ۰۸:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    11 0
    امریکا ننگ بشر ... ترامپ ننگ امریکا ...
  • IR ۰۸:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    3 0
    این حجم حضور از رهبران فاسد قاتل در جهان واقعا عجیب است !!
  • IR ۰۸:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    2 2
    ترامپ فرصت زندگی کوتاه به حزب‌الله می دهد
  • IR ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    0 0
    ظاهرا نفرت از صهیونیست ها در جهان و بویژه در غرب و آمریکا رو بفزونیست ، معتقدند نتانیابو ترامپ از خود راضی اپستینی را مجاب کرد تا باتفاق به ایران حمله کنند . حطائی که قبلا هیچیک از روسای جمهور قبلی از زمان حضور و بروز نتانیابو در امر سیاست اسرائیل با طرح های گوناگون علاوه بر فشارها علیه جمهوری اسلامی که بویژه بعد از جنگ نظامی و تحمیلی صدام که موفق نشدند به خواسته شان ظرف هشت سال با هر گونه حمایت شرقی غربی عربی ( بی چشم و روی دشمن ایران متمدن و کهن و پیروان اهل البیت ع) برسند سعی شد ایران را از داخل سست و ضعیف کنند و در رسانه بین الملل بیننده پر جمعیت در اقصی نقاط را با دروغ پردازی و اتهام زنی بعنوان یک کشور ناجور که با تمدن سنخیتی ندارد و شورشی و امثالهم نسبت میدادند همراه داشته باشند که اگر تحریم میشوند و تحت فشار هستند دلتون برای مردم ایران نسوزه اینها بعنوان محکوم ضد حقوق بشر حقشونه . بیرون هم حمله به حزب الله و شکل دادن به تروریست تحت الحمایه در اطراف بویژه داعش و با لشکر کشی به کشورها ،چنانچه بارها افراد مختلف بیان کردند اسرائیلی همواره در صدد همین خطای بسیار بزرگ ترامپ بوده اند که روسای جمهور قبلی که بیشتر به منابع اطلاعاتی و گزارش ها اهمیت بیشتر داده و وقت میگذاشتند ظاهرا متوجه میشدند هر گونه درگیری نظامی مستقیم با ایران آنها را گیر میاندازد با توجه به سوابق عراق و افغانستان و دیگر که همین ترامپ جمهوری اسلامی و سردار دلها را مقصر شکست و هزینه های گزاف حدود ده تریلیون دلاری که باعث مشکلات اقتصادی بیشتر آمریکا گشت دانست .نتانیاهوی قصه گو و خیالپرداز گفت میریم ایران را شکست میدهیم و بقولی آبی روی شعله های آتش که همه جمع ما را در برگرفته بعدش روسیه و چین در مشت مون هستند بهمین راحتی .با بشهادت رساندن رهبر و فرماندهان و بمباران ها مثل مدارس بیمارستان و پل و زیر ساخت بفهمند ایندفعه چقدر جدی هستیم و بالاخره آن شد که طی ماه های اخیر رفت .نتایابوی باطل میگه اینها سرگرم مذاکره هستند فرصت خوبیست کار لبنان و حزب الله را تمام کنیم فوقش ترامپ با خنده میگه چکار میکنی تو نمیتونی آروم بگیری و ما دو روزی ساکت و دوباره از نو تا این روایت امروز . بر فرض اسرائیل کاری نکند تکلیف سرزمین و مردم آواره با وجود دولت اسرائیلی نشان لبنان چه خواهد شد . شوند عین غزه ؟ یا باید فکری نمود .
  • IR ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    3 0
    آخرش معلوم نشد اخبار رسانه آکسیوس قابل اعتماد هست یا نه .
  • IR ۰۹:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    8 0
    سیاه بازیه، سک زرد برادر شغاله.
  • IR ۱۰:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    6 0
    دوتا فاسد و کثیف
  • IR ۱۰:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    2 0
    بدبخت ترامپ چی فکر میکرد چی شد. فک میکرد ایران رو نابود میکنه و میشه مثل سوریه ولی یک ابرقدرت جدید از ایران ساخت.
  • IR ۱۰:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    5 0
    نتانیاهوی کثیف و مکار
  • IR ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    2 0
    ترامپ به نتانیاهو گفته است: "تو دیوانه شده‌ای"؟؟؟؟خخخخخخخخخخخخخخخخ مرتیکه کله هویجی خودش رئیس همه دیونه هاست وبعدبه سگ زنجیریش میگه تو دیوانه ای!!!
  • IR ۱۱:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    1 1
    تا قرارگاه سپاه اخطار داد ترامپ ترسید و ماستش را کیسه کرد و بعد بااین نقشه ازعملیا سنگین علیه ضاحیه بیروت فرارکردند!
  • IR ۱۱:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    1 0
    همه اش نقش بلزی کردن یانکی های ارتیست است دستشان توی یک کاسه است
  • IR ۱۱:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    2 0
    دوتا کفتار بی شرف اپسینی
  • IR ۱۱:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    3 0
    در حقيقت این آدمخواران در حال سنجیدن آمادگی و قاطعیت ایران هستند
  • IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    0 0
    فقط بمب اتم
  • علی IR ۱۲:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    1 0
    دعوای زرگری، مزخرف، بی اهمیت. هر دو دشمن ما هستن و هر دوی این جنایتکارا و وزرای جنگ اونا باید کشته بشن.
  • قاسم IR ۱۳:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    0 0
    قلاده برای سگ خانگیه، سگ هارفقط باشلیک آرام میشه وبس ، ترامپ فکرمیکنه باقلاده این حرامزاده رو میتونه مهارکنه سخت تواشتباهه فقط مرگ چاره درد وجود این حرامزاده هست وبس
  • IR ۱۴:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    0 0
    ضرب المثلی هست :دیگ به دیگ‌میگه روت سیاه‌😂
  • IR ۱۴:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    1 0
    سگ و خوک‌ گاهی باهم دوستند و گاهی دعوا
  • IR ۱۵:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    0 0
    این حرف ها رو باور نکنید ... دفاع امریکای تروریست ار رژیم صهیونیستی کودک کش دفاع مذهبی و اعتقادیه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس