کد خبر 1814459
تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۵
بازداشت یک مقام سابق سیا با 40 میلیون دلار طلا

یک مقام سابق سیا با شمش‌های طلا به ارزش ۴۰ میلیون دلار بازداشت شد.

به گزارش مشرق، موج فسادهای اقتصادی در میان مقامات فعلی و اسبق آمریکا پایانی ندارد به صورتی که براساس اخبار منتشر شده یک مقام پیشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) هفته گذشته به اتهام تخلف‌های اداری بازداشت و به حین بازرسی خانه او ۴۰ میلیون دلار شمش طلا کشف و ضبط شد.

رسانه‌های آمریکایی درباره نحوه کشف و ضبط این حجم از شمش طلا در محل سکونت «دیوید راش» نوشته‌اند دستگیری وی پس از آن روی داد که ماموران اف‌بی‌آی در جریان تحقیق درباره اینکه آیا راش درباره سوابق تحصیلی و نظامی خود دروغ گفته است یا نه، شمش‌های طلا را پیدا کردند.

بر اساس اسناد دادگاه و به گفته منابع آگاه، دیوید راش در حال حاضر در بازداشت به سر می‌برد.

این درحالی است که در تازه‌ترین اخبار از پرونده این متهم شبکه سی‌بی‌اس نوشته دیوید راش به سرقت اموال عمومی متهم شده است.

در شکایتی کیفری که به شکل غیرمعمولی تنظیم شده، اف‌بی‌آی این مقام اسبق سیا را متهم به تصاحب غیرقانونی شمش‌های طلا کرده است.

البته تصاحب و نگهداری غیرقانونی این شمش‌ها تنها خلاف او نیست و اتهاماتی از جمله «حقوقی متقلبانه و بیش از میزان واقعی دریافت کرده»، «به صورت متقلبانه از مرخصی نظامی بهره‌مند شده» و مجموعه‌ای از اظهارات نادرست درباره سوابق وی از جمله مواردی است که در پرونده راش ثبت شده است.

این درحالی است که در بخشی از پرونده وی آمده: دیوید راش بین نوامبر ۲۰۲۵ تا مارس سال جاری چندین درخواست به دولت ارائه کرده تا مقادیر زیادی ارز خارجی و ده‌ها میلیون دلار شمش طلا برای هزینه‌های مرتبط با کار دریافت کند.

با این حال، در این شکایت به طور دقیق مشخص نشده که چه اقدام یا اقداماتی مبنای طرح این اتهامات بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس