کد خبر 1811954
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۶:۳۰
سرنوشت نامعلوم 44 عالم شیعه در سلول‌های انفرادی بحرین

منابع خبری از سرنوشت نامعلوم ۴۴ روحانی و علمای شیعه در سلول‌های انفرادی آل خلیفه خبر می دهند.

به گزارش مشرق، منابع خبری گزارش دادند: پس از دستگیری بیش از ۴۴ روحانی ارشد شیعه در بحرین، گزارش‌های تأییدشده حاکی از آن است که وضعیت و محل نگهداری آن‌ها توسط رژیم آل‌خلیفه مخفی نگه داشته شده است؛ این در حالی است که بایکوت خبری مطلقی بر این پرونده حاکم بوده و ارتباط با این روحانیون از یک هفته پیش به طور کامل قطع شده است.


بر اساس این گزارش، در رفتاری که عمق این نقض آشکار حقوق بشر را نشان می‌دهد، پلیس بحرین تنها با خانواده‌های تعداد کمی از آن‌ها تماس گرفته و درخواست لباس کرده است، در حالی که اکثریت قریب به اتفاق این بازداشت‌شدگان، حتی بدون امکان دریافت لوازم اولیه خود در وضعیت ناپدیدشدگی به سر می‌برند و سرنوشت آن‌ها در انزوای کامل از جهان بیرونی، نامعلوم است.

گزارش‌ها از مناطق مختلف بحرین شاهد فعالیت‌های مردمی در محکومیت هدف قرار دادن جامعه شیعه و بازداشت علمای آن توسط مقامات رژیم آل خلیفه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۸:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    1 0
    وقتشه به بحرین حمله کنید و تصرفش کنید ،
  • IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    0 0
    به زودی بحرین و پس از آن آذربایجان به دامن حکومت شیعی بازخواهند گشت انشالله.
  • IR ۰۹:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    1 0
    چرا به بحرینی ها کمک نمیکنیم؟!
  • IR ۱۲:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    1 0
    به سازمان ملل اطلاع بدید بحرین اینجوریه که الان دنبال قطعنامه هست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس