کد خبر 1805147
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۵
هلال احمر میناب: هیچ اندامی از پیکر ماکان پیدا نشد

رئیس هلال احمر میناب در تشریح روز واقعه گفت: بسیاری از اجساد کاملا متلاشی شده بودند، و ما تکه های اندام‌ را جمع آوری میکردیم اما هیچ اندامی از ماکان نصیری یافت نشد.

به گزارش مشرق، احسان محسنی رئیس هلال احمر میناب اظهار داشت: ساعت ۱۱:۲۰ دقیقه پیش از ظهر در دفتر کار، صدای انفجار های مهیبی را شنیدیم که بلافاصله به سرعت با ماشین های امدادی وارد خیابان شدیم، تصور نمیکردیم که کدام نقطه میناب مورد حمله قرار گرفته که پس از مدتی مطلع شدیم که مدرسه شجره طیبه مورد اصابت موشک قرار گرفته است.

وی ادامه داد: خیابان های میناب از شدت ترافیک قفل شده بود که با کمک همکاران موفق شدیم به سمت مدرسه راهی شویم. زمانی که به مدرسه رسیدیم همه جا پر از دود و آتش بود. فورا عملیات جستجو و نجات را آغاز کردیم.

محسنی افزود: تعدادی زیادی از مصدومان توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند. از روز سوم عملیات امداد نجات دیگر اندام یا جسدی از شهدا یافت نشد.

وی ادامه داد: در مجموع ۱۵۵ جسد دانش آموز پیدا شد که متاسفانه پیکر ماکان نصیری یافت نشد، شدت انفجار به گونه ای بود که اندام بدن برخی از شهدای دانش آموز کاملا متلاشی شده بود و ما مدت ها مشغول جمع آوری اندام بودیم.

وی افزود: تیم های بهداشت روان هلال احمر در کنار خانواده شهدا هستند و تنها کشور چین به هر خانواده مبلغ ۱۳۰۰ دلار کمک کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۰:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    6 0
    احتمالا پرت شده در مکان دیگری افتاده ؛ روحت شاد ماکان عزیز در یاد تاریخ ایران ماندگار شدی پسر 🩵
  • IR ۰۳:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    3 0
    یک احتمال...دوربینهای حد فاصل منزل ایشان تا مدرسه را بررسی کنید...آیا ماکان آنروزواردمدرسه شده بود؟خدالعنت کندآمریکای جنایتکار وحشی راما که تامیناب دوریم تحمل این مصیبت را نداریم...خدا به فریاد خانواده و بستگان آنهابرسد
  • IR ۱۵:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    3 1
    خدای ماکان، نسل ترامپ و‌ نتانیاهو را نابود کند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس