کد خبر 1797813
تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۷
برنامه دشمن برای توطئه جدید در داخل کشور

در شرایطی که دشمنان پس از ناکامی در جنگ تحمیلی ، به دنبال تغییر تاکتیک و جبران شکست‌های خود هستند، منابع آگاه از طراحی سناریوی جدیدی برای ایجاد بی‌ثباتی در داخل کشور خبر می‌دهند.

به گزارش مشرق، در شرایطی که دشمنان پس از ناکامی در جنگ تحمیلی و فشارهای میدانی، همزمان با درخواست‌های غیرصادقانه برای آتش‌بس، به دنبال تغییر تاکتیک و جبران شکست‌های خود هستند، منابع آگاه از طراحی سناریوی جدیدی برای ایجاد بی‌ثباتی در داخل کشور خبر می‌دهند.

بر اساس این گزارش، کانون این توطئه جدید، معطوف به مناطق شرقی کشور و بهره‌گیری از ظرفیت اختلاف‌افکنی مذهبی و قومی تعریف شده است.

ارزیابی منابع امنیتی حاکی از آن است که جریان‌های معاند و سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه، به ویژه عوامل مرتبط با رژیم صهیونیستی و آمریکا، قصد دارند با طراحی عملیات‌های مشکوک و نسبت‌دادن آن به نهادهای داخلی، بستر تنش‌های قومی و مذهبی را در این مناطق فراهم آورند.

بر این اساس، تأکید منابع آگاه بر ضرورت آگاهی‌بخشی به مردم نسبت به این توطئه‌های پیچیده و خنثی‌سازی اهداف دشمن از طریق هوشیاری و پرهیز از دامن زدن به اختلافات مذهبی و قومی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۸:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۵
    باز چه نقشه ی شومی در سر دارین ؟ میخایین چه جنایتی علیه اهل سنت انجام بدین و بندازین سر دشمن فرضی
  • ایران همیشه سربلند IR ۲۰:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۵
    13 2
    مردم مصمم‌تر از همیشه یک دل و یک صدا هستند و متحد... دشمن این را فهمیده و التماس کنان دنبال مذاکره هست. ایران خیلی قدرتمند است.....
  • ارنیکا IR ۲۰:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۵
    19 1
    حنای ترامپ و نتانیاهو احمق دیگه برا ما رنگی نداره
  • IR ۲۰:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۵
    0 6
    فقه سنتی که تاکید بر دشمن ستیزی مثل دوره پیامبر ص است عامل این درگیری‌ها است. اگر قراره بمب نسازید شرایط جهانی را قبول کنید بروید دادگاه جهانی مشخص شود دشمن کیست هدفش چیست و چقدر غنی شود برای چه وگرنه باید اخته کنند تعهد بگیرند اتمی منحل شود تا ثبات شود . خوبه زیر ۵ درصد نمادین آزمایشگاهی باشد مثل بچه بروید آموزشی کار کنید و برد ۳۰۰ ود؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس