هشدار قوه قضاییه درباره انتشار تصاویر حملات دشمن

از روزهای پیش از آغاز جنگ رمضان به مردم ایران، برخی برخوردهای مقتضی با افراد همنوا و همصدا با دشمن صورت گرفته و آغاز شده بود.

به گزارش مشرق به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، در پی برخی همراهی‌ها و همصدایی‌های صورت گرفته از سوی قلیلی از رسانه‌ها، چهره‌های رسانه‌ای، خبرنگاران، فعالان فضای مجازی، سلبریتی‌ها، چهره‌های مشهور و یا شناخته شده با دشمن مردم جمهوری اسلامی ایران، پس از بررسی‌های لازم صورت گرفته برخوردهای قضایی و ارشادی لازم صورت گرفته است.

در روزهایی که دشمن آمریکایی-صهیونیستی با موشک‌باران و ریختن بمب روی شهرها شرایط را برای زندگی امن و بدون دغدغه برای مردم عادی سلب کرده است همراهی و همصدایی قلیلی از رسانه‌ها، چهره‌های رسانه‌ای، خبرنگاران، فعالان فضای مجازی، سلبریتی‌ها، چهره‌های مشهور و یا شناخته شده مورد رصد دقیق قرار گرفته و پس از بررسی در مورد آن‌ها تصمیم‌گیری شده است.

بر همین اساس از روزهای پیش از آغاز جنگ رمضان به مردم ایران، برخی برخوردهای مقتضی با افراد همنوا و همصدا با دشمن صورت گرفته و آغاز شده بود.

این برخوردها در حال حاضر ادامه دارد و هر جا که چهره‌ها مرتکب عملی در راستای همراهی و همصدایی با دشمن مردم ایران اسلامی شوند برخورد مناسب با آن‌ها صورت خواهد گرفت.

در همین مورد طی ماه گذشته برخوردهای قضایی و ارشادی مناسب با قلیلی از رسانه‌ها، چهره‌های رسانه‌ای، خبرنگاران، فعالان فضای مجازی، سلبریتی‌ها، چهره‌های مشهور و یا شناخته شده انجام شده است.

پیگیری حقوقی توقیف اموال، تشکیل پرونده قضایی، بازداشت، ممنوع الفعالیت شدن، مسدود شدن برخی پایگاه‌های خبری و یکی از خبرگزاریها و برگزاری جلسات ارشادی از جمله اقدامات صورت گرفته بوده است.

در مورد چهره‌ها و شخصیت‌هایی که تاکنون مورد برخورد قرار گرفته‌اند در زمان مناسب اطلاع رسانی خواهد شد.

پیشتر رهبر شهید انقلاب اسلامی در آستانه‌ی سالروز قیام بیست‌ونهم بهمن مردم تبریز (در تاریخ بیست و هشتم اسفند ماه 1404) فرموده بودند: دستگاه‌های امنیّتی و قضائی موظّفند که آن کسانی را که با دشمن همراهی میکنند، همکاری می‌کنند، هم‌صدایی میکنند ــ چه در عمل، چه در زبان، چه در تحلیل ــ با اینها برخورد قضائی بکنند، برخورد عادلانه بکنند. بنده طرف‌دار سخت‌گیری بیجا نیستم امّا آسان‌گیری بیجا هم مثل سخت‌گیری بیجا کشور را دچار زیان می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 21
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۹:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۲
    12 6
    با سوپرانقلابی های داخل ایتا و ویراستی هم برخورد کنید لطفا. واقعا بدجوری تهمت ها زدن و تحریف ها کردن و شایعات ساختند
    • ایرانی IR ۰۱:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
      3 5
      الان شما اصلاح طلبی یا وطن فروش که سوختی از انقلابی ها
  • IR ۲۰:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۲
    20 6
    افشای اسامی این دشمنان وطن و مردم به این دلیل که نتوانند رفتارهای ضد ملی خود را تکرار کنند و بازهم از جیب مردم کاسبی کنند واجب است
  • IR ۲۰:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۲
    6 12
    سایت برترین ها از اینترنشنال هم زده جلو هر کسی می‌تونه بره گزارشش رو بده
    • الهام IR ۰۱:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
      6 2
      بچه بودی مخبر کلاس بودی ؟
    • IR ۱۰:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
      1 3
      اون سایت از قدیم آشغال و دشمن بوده
  • لُنگی سوز IR ۲۰:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۲
    11 9
    امیدوارم الکی نگفته باشی . وطن فروشها رو باید اعدام کرد
  • حمید IR ۲۱:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۲
    3 5
    اسامی اینها روافلام کنید
  • ایرانی IR ۲۱:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۲
    7 7
    اعدام فقظ
    • علی IR ۰۱:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
      4 5
      تندرویی هم حدی داره
    • IR ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
      1 3
      تندرو اون کسیه که در ذیل توجهات اینتر شغال جاسوس وطن فروشی می کند وقاتل هزاران ایرانی می شود
  • IR ۲۲:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۲
    11 8
    قوه قضائیه برای آرامش کشور روحانی و ظریف و دیگر اعوان و انصارشان را دستگیر و محاکمه کند که از زمان جنگ دوازده روز برای خودشان تمرین رهبری می کنند جلسه می گذارند و.... این اواخر هم که شما بهتر از ما می دانید
    • IR ۰۲:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
      2 4
      ارامش کشور فقط اعدام امثال تو تندرو ها نفوذی
    • IR ۱۲:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
      1 1
      از بس تندروهای غرب گرا مانند تو و آنها آزاد بودید و هرکاری کردید که دشمن توهم گرفت و حمله کرد
  • کامران IR ۲۳:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۲
    13 6
    همانند سایر کشورها باید قانون مدونی برای این منظور تهیه شود تا حتی بعد از خاتمه جنگ هم هیچکس جرات نکند با فضا سازی ، شایعه پراکنی یا دو قطبی کردن جامعه ، امنیت ملی را به خطر اندازد.
  • IR ۰۰:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
    3 0
    نظر و تحلیلی که بر اساس دستور باشد دیگر نظر و تحلیل نیست
  • ایرانی IR ۰۰:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
    1 1
    کسی ک ضد نظام ضد رهبر حرفی بزنه باید اعدام بشه، از مماشات دست بردارید، حقیقتا دیگ کشش نداریم این تفاله های بی وطن رو تحمل کنیم
  • IR ۰۰:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
    1 2
    باید با حامد بهداد و لیلا اوتادی برخورد بشه
    • IR ۱۳:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
      2 2
      لیلا چندش وطن فروش کثیف
  • محسن IR ۰۰:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
    1 2
    قوه قضائیه باید اسامی اینها و بعلاوه اعلام کیفیت مجازات اینان به مردم باید تسکینی باشد برای آلام مردم
  • IR ۰۱:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۳
    3 2
    تو این کشور رشد کردند حالا گاز میگیرن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس