کد خبر 1791795
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۵:۵۳
استرالیا: مشارکت مستقیم در حمله به ایران نخواهیم داشت

وزیر امور خارجه استرالیا اعلام کرد که در هیچ عملیات هجومی علیه ایران شرکت نخواهد کرد و حمایت محدود خود از اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی صرفاً در راستای منافع ملی است.

به گزارش مشرق، پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا اعلام کرد که کشورش درخواست‌هایی از سوی چندین دولت حاشیه خلیج فارس برای حفاظت در برابر حملات پهپادی و موشکی دریافت کرده است.

وی تأکید کرد که موضع استرالیا در عدم مشارکت در عملیات هجومی علیه ایران همچنان ثابت است و حمایت کشورش از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی تنها به نفع منافع ملی خواهد بود و شامل اعزام نیروهای زمینی نخواهد شد.

وزیر خارجه استرالیا افزود که این رویکرد به معنای محدود ماندن نقش کشور در بحران منطقه‌ای است و هدف اصلی حفاظت از امنیت و منافع ملی، بدون درگیر شدن مستقیم در درگیری‌های نظامی است.

پیش از این نیز نخست‌ وزیر استرالیا در اظهاراتی مطرح کرد که هیچ نظامی استرالیایی در هیچ حمله‌ای علیه ایران شرکت نداشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۶:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    2 0
    مستقیم یا غیر مستقیم نداریم در صورت کمک حتی در رهگیری یا انهدام پهاد یا موشک های ما، شما جزئی از دشمنان ما خواهید بود و منافع شما چه در دریا چه در خشکی مورد حمله قرار خواهد گرفت.
  • IR ۰۶:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    2 0
    مستقیم یا غیر مستقیم نداریم در صورت کمک حتی در رهگیری یا انهدام پهاد یا موشک های ما، شما جزئی از دشمنان ما خواهید بود و منافع شما چه در دریا چه در خشکی مورد حمله قرار خواهد گرفت.
  • IR ۰۸:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    3 0
    جراتشو ندارین کانگاروها!!! 🤣🤣🤣🤣
  • IR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    1 0
    ایران باید اتمی بشه.باید سلاح هسته ای بسازیم.اگر هسته ای بودیم کشور کوچکی مثل اسراییل جرات نمیکرد با امنیت و موجودیت یک قدرت هسته ای بازی کنه.باید برای همیشه به این طمع ها پایان بدیم.بمب اتم ثبات میده و نهایتا دشمن مجبور میشه به جای تقابل به تعامل و احترام روی بیاره.
  • IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
    0 0
    زیر زیرکی همه کار کردید و می‌کنید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس