کد خبر 1783518
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
مسعود مسجودی

یک شاکی پرونده‌های حقوقی علیه رضا پهلوی، که از سال ۲۰۲۴ شکایت‌های گسترده‌ای علیه رضا پهلوی و شبکه‌های مرتبط در دادگاه کانادا مطرح کرده بود، به گفته برخی از اکانت‌های ضدانقلاب جان باخته است.

به گزارش مشرق، برخی حساب‌های کاربری منتسب به جریان ضدانقلاب اخیرا خبرهایی درباره مرگ مسعود مسجودی منتشر کرده‌اند؛ در همین حال، شماری از کاربران نیز سلطنت‌طلبان را به دست داشتن در قتل او متهم کرده‌اند.

مسعود مسجودی، شاکی پرونده‌های حقوقی علیه رضا پهلوی، جان خود را از دست داده است؛ فردی که از اوایل سال ۲۰۲۴ مجموعه‌ای از شکایت‌ها را علیه سرکرده گروه تروریستی سلطنت‌طلبان و شماری از افراد و شبکه‌های مرتبط با او در دادگاه عالی بریتیش کلمبیا کانادا به ثبت رسانده بود.

ماجرای شکایت‌های مسجودی به دو پرونده اصلی با شماره‌های Action S-240157 و S-246401 بازمی‌گردد که به‌صورت مرتبط در دادگاه ونکوور مطرح شدند. او در این پرونده‌ها، رضا پهلوی را متهم اصلی معرفی کرده و مدعی شده بود حملات سازمان‌یافته علیه وی با اطلاع یا هماهنگی او انجام شده است.

اتهامات مطرح‌شده از سوی مسجودی شامل افترا و انتشار مطالب دروغین و آسیب‌زننده در فضای مجازی، توطئه و آزار سازمان‌یافته دیجیتال، تحریک به خشونت، تهدید به قتل و همچنین ادعای جعل اسناد و سرقت بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 2
  • IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
    10 4
    نوکران غرب هر کدوم یک تاریخ مصرف دارند وقتی پا از گلیمشان دراز تر کنند توسط خود غرب به قتل می رسند. مثلا شاپور بختیار بعد از جر و بحث و اختلاف نظر با ارباب هایش توسط همان ها به درک واصل شد.
  • IR ۱۶:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
    15 17
    مشکوک تر از مرگ رفسنجانی در عمرم نه دیدم نه شنیدم بعدش هم انگاری شتر دیدی ندیدی. مرد به اون عظمت
    • علی ش IR ۱۸:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
      8 3
      اتفاقا مرگ رفسنجانی خیلی ام عادی بود،،،،،سنش از ۸۰ سال گذشته بود..
    • اسفندیاری IR ۱۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
      7 1
      چطور شد الان به یاد درگذشت مرحوم هاشمی رفسنجانی پیرمردی با ۸۰ یال سن افتادید !؟ بهتر است کمی هم به توحش و رنده خویی پهلوی ددمنش از پدر بزرگ و مدر معدوم و رضا مشنگ لمپن لاشی هم بیندیشید.
    • IR ۲۰:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
      0 0
      بهرام که گور می‌گرفتی همه عمر،. دیدی که چگونه گور بهرام گرفت؟
  • IR ۱۹:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
    4 1
    اصلا هم رضا ربع پهلوی سس خرسی در این قتل دست نداشته. منم راست میگم.
  • IR ۲۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
    0 0
    این احتمالا دادگاهش کار به جایی نبرده، دیدند مردنش و جار زدن مرگش بیشتر به کارشون میاد، الان مردن این به نفع تبلیغات کی یه؟؟ بابا مردم عقل دارند، تحلیل می کنند🤣🤣🤣

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس