تداوم نقض آتش‌بس غزه و ادامه حملات به مناطق مختلف

ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه نقض آتش‌بس نوار غزه، مناطق مختلف این منطقه را هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای قرار داد.

به گزارش مشرق به نقل از رسانه‌های فلسطین، نظامیان صهیونیست در ادامه نقض آتش‌بس غزه، به سمت غرب شهرک جبالیا در شمال نوار غزه آتش گشودند که منجر به زخمی شدن چند فلسطینی شد.

همچنین توپخانه رژیم صهیونیستی نقاط مختلف شهرک بیت لاهیا را هدف قرار داد و جنگنده‌های این رژیم نیز شهر غزه و مرکز نوار غزه را هدف حمله قرار دادند.

توپخانه رژیم صهیونیستی همچنین مناطق مختلف شرق اردوگاه البریج و یک بالگرد این رژیم نیز جنوب شرقی شهر دیرالبلح را مورد حمله خود قرار داد.

در جنوب نوار غزه نیز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مناطق واقع در «خط زرد» (طبق طرح ترامپ) در شرق شهر خان‌یونس را بمباران کردند و خودروهای نظامی این رژیم نیز به طور گسترده جنوب شرقی این شهر را هدف تیراندازی قرار دادند.

منابع فلسطینی بامداد امروز در گفتگو با روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» تأیید کردند که رژیم صهیونیستی مانع ورود اعضای کمیته تکنوکرات فلسطینی به نوار غزه خواهد شد. این کمیته وظیفه نظارت بر نوار روند آتش‌بس و بازسازی این باریکه را بر عهده دارد.

بر پایه این گزارش، اعضای کمیته تکنوکرات قرار است این هفته از طریق گذرگاه رفح وارد نوار غزه شوند تا مدیریت مسائل مدنی نوار غزه را تا پایان هفته به دست بگیرند.

پیشتر منابع صهیونیستی از افزایش اختلافات بین تل‌آویو و واشنگتن در خصوص تشکیل شورای صلح و حضور ترکیه و قطر خبر دادند و اعلام کردند که کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته است برای مخالفت با تصمیم ترامپ، از بازگشایی گذرگاه رفح به رغم درخواست واشنگتن خودداری کند.

پیش‌تر نیز رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌ بودند که نتانیاهو به دلیل فروکش‌کردن خشم داخلی و جلوگیری از فروپاشی کابینه به «گیدعون سعر»، وزیر خارجه رژیم دستور داده است که در تماسی تلفنی با «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه آمریکا، نگرانی و اعتراض رژیم صهیونیستی را در مورد عضویت قطر و ترکیه در شورای نظارت بر آتش‌بس و اداره موقت نوار غزه، ابراز کند.

در همین ارتباط، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از منابع خود گزارش داد که روبیو در این تماس تلفنی به نتانیاهو گفته است که هیچ راه برگشتی برای مشارکت قطر و ترکیه در شورای صلح وجود ندارد و این تصمیم به طور قطعی اتخاذ شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس