به گزارش مشرق، کانال خیابان انقلاب نوشت:

پروژه تروریستی اخیر کاملا آمریکایی - اسرائیلی است. همه‌ چیز شفاف و آشکار است و هیچ نکته منفی‌ای وجود ندارد.

در همان روزهای نخست اعتراضات که با اغتشاش و برخی اقدامات تروریستی در برخی نقاط کشور، از جمله نوار غربی ایران همراه شده بود، دونالد ترامپ توئیتی منتشر و در آن ضمن حمایت از اغتشاشات و اقدامات تروریستی، ایران را تهدید کرد در صورت برخورد با تروریست‌ها، آمریکا آماده حمله نظامی است. توئیت ترامپ به وضوح نشان داد او دنبال گسترش اغتشاشات و حملات تروریستی است. سناریوی آمریکا و رژیم صهیونیستی پس از توقف جنگ ۱۲ روزه فاش شده بود.‌ در جنگ ۱۲ روزه، ترامپ و نتانیاهو تصور می‌کردند حمله نظامی باعث وقوع آشوب، ناامنی و در نهایت جنگ مسلحانه در داخل ایران خواهد شد اما اتحاد و همبستگی مردم این تصورات ترامپ و نتانیاهو را باطل کرد؛ موضوعی که به عنوان یکی از دلایل توقف‌ زودهنگام جنگ ارزیابی شد. پس از توقف جنگ، برنامه‌ریزی موساد و سیا بر ایجاد آشوب و ناامنی در ایران متمرکز شد.

همه کارشناسان و صاحبنظران داخلی و خارجی تاکید کردند این بار، آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال آن هستند در ایران یک آشوب و ناامنی گسترده ایجاد کنند تا آن آشوب زمینه‌ساز حمله نظامی مجدد به ایران شود. در آستانه سفر نتانیاهو به آمریکا، تقریبا همه رسانه‌های رژیم صهیونیستی طی یک اقدام هماهنگ گزارش دادند مهم‌ترین دستور کار نتانیاهو در دیدار با ترامپ، حمله نظامی مجدد به ایران است.‌ همزمان با سفر نتانیاهو به آمریکا اعتراضات نسبت به وضعیت معیشتی کلید خورد و به سرعت تبدیل به اغتشاش و بعضا اقدامات تروریستی در برخی مناطق غربی کشور شود. در چنین شرایطی بود که ترامپ توئیت تهدیدآمیز خود را منتشر کرد؛ توئیتی که به وضوح نشان داد او خواستار ادامه آشوب و ناامنی است. اواخر هفته گذشته، پروژه موساد و سیا برای تبدیل اغتشاشات و حملات تروریستی پراکنده به یک جنگ مسلحانه گسترده کلید خورد. موساد در قالب فراخوان پهلوی، این مرحله از پروژه ناامنی و جنگ مسلحانه در ایران را کلید زد.

شامگاه پنجشنبه تهران و برخی مناطق ایران صحنه جنگ مسلحانه شد. گزارش‌های زیادی از حمله مسلحانه به نیروهای حافظ امنیت، همچنین کشتار مردم منتشر شد. پزشکی قانونی گزارش داده است بیشتر شهدا و جان‌باختگان یا با سلاح سرد یا از نزدیک با سلاح گرم شکاری و غیرسازمانی مورد هدف قرار گرفته‌اند. گزارشات منابع رسمی نشان می‌دهد «کشته‌سازی» دستور کار پروژه پنجشنبه شب موساد و سیا بوده است.

با افزایش شمار شهدا و جان‌باختگان اغتشاشات و حملات تروریستی در ایران، ترامپ دست به کار شد و طبق پروژه از قبل طراحی شده، از حمله نظامی قریب‌الوقوع آمریکا به ایران خبر داد.

حالا همه‌ چیز روشن و شفاف شده است.‌ پروژه کشته‌سازی برای زمینه‌سازی حمله نظامی آمریکا به ایران در دستور کار تروریست‌ها قرار گرفته بود.

ترامپ مدعی شده است ارتش آمریکا برای حمله نظامی به ایران ۳ طرح‌ روی میز گذاشته و او در حال بررسی این طرح‌هاست. ترامپ طبق عادت همیشگی خود، شروع به رجزخوانی کرده و مدعی شده حمله نظامی آمریکا به ایران، خسارت‌بار خواهد بود. یک نکته قابل تامل در تهدیدات ترامپ، این است که او خطاب به تروریست‌ها گفته است نام افرادی را که مقابل آنها قرار دارند یادداشت کنند. در واقع ترامپ با این اظهارنظر، خواسته است این ذهنیت را ایجاد کند که حمله نظامی آمریکا به ایران، شامل ترور و هدف قرار دادن حافظان امنیت و مسؤولان مرتبط با تامین امنیت و مقابله با تروریست‌هاست.

به همین خاطر اکنون یکی از ارزیابی‌ها درباره حمله نظامی احتمالی آمریکا به ایران، ترور فرماندهان و مسؤولان انتظامی و حافظان امنیت است. هدف ترامپ از این اقدام احتمالی، دست‌کم ۲ چیز است:

۱- احیای تروریست‌ها و امیدوارکردن آنها برای ادامه اقدامات تروریستی

۲- تداوم ناامنی و پیگیری پروژه جنگ مسلحانه داخلی در ایران

پس از حملات تروریستی پنجشنبه شب در نقاط مختلف کشور، نیروهای حافظ امنیت در سراسر کشور دست به کار شده، با دستگیری عوامل ناامنی و همین‌طور لیدرهای تروریست‌ها باعث شدند اغتشاشات و اقدامات تروریستی ابتدا کاهش یافته و سپس به سرعت متوقف شود.

حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز دوشنبه ۲۲ دی‌ نیز باعث سرخوردگی تروریست‌ها شد. بنابراین این شرایط باعث شده پروژه گسترش ناامنی و جنگ مسلحانه داخلی متوقف و باطل شود.

این شرایط، برای ترامپ و نتانیاهو به مثابه یک شکست تلقی می‌شود. بنابراین آنها در صدد انجام اقداماتی هستند که یک بار دیگر آتش ناامنی و اقدامات تروریستی را در ایران شعله‌ور کنند.

بنابراین در صورت انجام حمله نظامی آمریکا به ایران، کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند این حمله به گونه‌ای انجام می‌شود که زمینه‌ساز از سرگیری آشوب و اقدامات تروریستی در ایران شود. بر همین اساس است که پیش‌بینی می‌شود اکنون مراکز انتظامی و امنیتی و مسؤولان مرتبط، به عنوان اهداف حمله نظامی آمریکا تعیین شده‌اند. البته این صرفا یک پیش‌بینی است و هنوز مشخص نیست ترامپ چه نقشه‌ای در سر دارد.

جنگ و معادله بازدارندگی ایران

پس از توقف جنگ ۱۲ روزه، آمریکا و رژیم صهیونیستی به گونه‌ای رفتار کردند تا سایه جنگ همچنان بر سر ایران حفظ شود.

در جریان سفر نتانیاهو به آمریکا، پس از دیدار او با رئیس‌جمهور آمریکا، ترامپ در کنفرانس خبری پس از دیدار با نتانیاهو تصریح کرد با حمله نظامی به ایران، چه به بهانه برنامه دفاع موشکی و چه به بهانه بازسازی برنامه هسته‌ای ایران، موافق است. این موضع ترامپ نشان داد در صورت حمله نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به ایران، آمریکا مشارکت مستقیم خواهد داشت. اکنون اما ترامپ می‌گوید به بهانه حمایت از اغتشاشگران و تروریست‌ها به دنبال حمله نظامی به ایران است.

با این حال، اکنون که رئیس‌جمهور آمریکا از قصد خود برای حمله نظامی به ایران خبر داده، یک‌ بار دیگر معادلات مربوط به حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران روی میز قرار گرفته است.

پس از اظهارات ترامپ مبنی بر موافقت با حمله نظامی به ایران، مقامات سیاسی و نظامی ایران اعلام کردند در صورت حمله نظامی به ایران، آماده‌اند یک پاسخ محکم و گسترده به متجاوز یا متجاوزان بدهند. بر اساس گزارش منابع غربی، ایران پس از توقف جنگ ۱۲ روزه، توان موشکی خود را به شکل گسترده‌ای تقویت کرده است، به ‌گونه‌ای که منابع آمریکایی و رژیم صهیونیستی معتقدند در صورت حمله به ایران، نیروهای مسلح ایران این بار نسبت به جنگ ۱۲ روزه با تعداد انبوهی از موشک‌ و پهپاد به طرف یا طرف‌های متجاوز پاسخ خواهند داد.

از سوی دیگر بر اساس مواضع فرماندهان نیروهای مسلح، ایران در جنگ ۱۲ روزه از بسیاری از برگ‌های بازدارنده خود استفاده نکرده است اما این بار و در صورت حمله نظامی جدید، استفاده از این ظرفیت‌ها و گسترش جنگ، کاملا محتمل است. از سوی دیگر جبهه مقاومت در نزدیک یک سال اخیر توانسته قدرت خود را بازسازی کند، به گونه‌ای که منابع امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی معتقدند اضلاع مختلف جبهه مقاومت اکنون از توان و ظرفیت سابق برای مقابله با رژیم صهیونیستی برخوردارند. به همین خاطر اکنون جبهه مقاومت نیز به عنوان یکی از اهرم‌های بازدارنده ایران عمل می‌کند و در تحلیل و ارزیابی پاسخ ایران به هر نوع حمله و تجاوز خارجی باید میزان اثرگذاری این توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران نیز در نظر گرفته شود.

به هر حال، اکنون توان و ظرفیت مقابله ایران با هر نوع تهدید و تهاجم خارجی، بسیار بیشتر از جنگ ۱۲ روزه است. بسیاری از فرماندهان نظامی و مقامات سیاسی ایران نیز در هفته‌ها و ماه‌های اخیر به همین موضوع اشاره و تصریح کرده‌اند توان‌ و قدرت مقابله ایران با هر نوع تهدید و تجاوز، بسیار بیشتر از توان دفاعی ایران در جنگ ۱۲ روزه است. به همین خاطر در شرایطی که طی روزهای اخیر، ترامپ‌ به صورت پیاپی ایران را به حمله نظامی تهدید و حتی در حمایت از تروریست‌ها ادعاهای پرطمطراق مطرح کرده است، موضوع واکنش ایران نسبت به این تهدید، به عنوان یک مولفه و گزاره مهم، مورد ارزیابی کارشناسان قرار گرفته است.

بدون شک توان و قدرت پاسخگویی ایران، مهم‌ترین فاکتور اثرگذار در تصمیم ترامپ برای انتخاب نوع و سطح حمله احتمالی به ایران است.

برخی کارشناسان معتقدند حمله احتمالی آمریکا به ایران باید در راستا و چارچوب استراتژی نظامی ترامپ، یعنی «حمله سریع و خروج سریع» از جنگ ارزیابی شود. ترامپ دست‌کم تاکنون نشان داده زمانی آمریکا را وارد جنگ مستقیم نظامی علیه دیگر کشورها می‌کند که مطمئن باشد حمله او، با هزینه و خسارت فراوانی برای آمریکا همراه نباشد. به عبارتی او فرم و سطح حمله را به گونه‌ای انتخاب می‌کند که فاکتور نمایشی و نمادین بودن این حمله در آن رعایت شده باشد. ضمن اینکه این حمله به گونه‌ای طراحی شده باشد که پاسخ محکمی از طرف مقابل دریافت نکند.

به عنوان مثال در موضوع ونزوئلا، با وجود لشکرکشی ترامپ به اطراف آب‌های ونزوئلا، ترامپ در نهایت کار را به سیا سپرد و در پوشش حملات محدود و کوتاه موشکی، نظامیان آمریکایی اقدام به ربایش مادورو کردند.

البته واضح است تکرار این سناریو در ایران اقدامی غیرممکن و محال است اما کارشناسان معتقدند در کل این احتمال وجود دارد که در صورت اجرایی شدن تهدید حمله نظامی آمریکا به ایران، این حمله بیشتر جنبه نمادین و نمایشی خواهد داشت.

این البته یک ارزیابی خوشبینانه است. برخی کارشناسان معتقدند با توجه به رفتار فریبکارانه ترامپ در جریان مذاکرات هسته‌ای با ایران و مدیریت مستقیم او در جنگ ۱۲ روزه علیه ایران،‌ باید درباره حمله نظامی آمریکا به ایران، هر نوع سناریویی را در نظر گرفت. حتی سناریوهایی که می‌گوید حمله نظامی آمریکا به ایران، یک حمله گسترده خواهد بود.

به هر حال، چه حمله ترامپ به ایران یک حمله نمادین باشد و چه یک حمله گسترده و همه‌جانبه، مواضع و اظهارات فرماندهان و مقامات سیاسی کشور نشان می‌دهد این بار ایران آماده است یک پاسخ سخت و پشیمان‌کننده به متجاوز بدهد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 52
  • در انتظار بررسی: 0
  • . IR ۱۳:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    58 32
    در صورت حمله ی نظامی آمریکا باید بلافاصله با جنگنده های کوثر واشنگتن رو با خاک یکسان کنیم
    • IR ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      24 15
      والا این چیزی ک ما دیدیم ب تیک اف نمیرسه یاتاقان میزنه 🤣
    • g IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      27 7
      زیاد مصرف نکن خوب نیست...
    • IR ۱۴:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      18 9
      کاش این جنسی که زدی به ماهم معرفی میکردی
    • IR ۱۴:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      6 4
      🤣🤣🫥
    • IR ۱۴:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      62 10
      شوخی بی مزه ای بود
    • IR ۱۴:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      15 5
      معلومه که داری طعنه میزنی
    • IR ۱۴:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      13 6
      قاهر 313 بهتره
    • ناصر IR ۱۵:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      9 4
      چی میزنی اخوی؟!
    • IR ۱۵:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      10 2
      اون وایساده تو بزنی
    • IR ۱۵:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      6 0
      قاهر هم باید باشه
    • مهرداد IR ۱۷:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      13 0
      ما باید با بمب اتمی تهدید کنیم
    • م IR ۰۸:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
      8 1
      بابا چرا صنعتی و سنتی رو باذهم قاطی زدی ؟؟؟!!!
    • IR ۱۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۷
      2 0
      چقد با نمکی. امریکا اگه جرا حمله میداشت همون شب جمعه حمله کرده بود بامزه
    • IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۷
      0 25
      بهتر است برادران به کمک پوتین بروند در اوکراین
  • IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    11 18
    دیشب اینترنشنال میگفت ترامپ داره میاد من گفتم صبح بیدارشم دروازده دولته
    • IR ۰۸:۴۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
      11 3
      از آمریکا روبه افول است رسیدیم به اینکه اگر آمریکا حمله کند ...!
  • IR ۱۳:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    16 6
    جنگ بعدی یه جنگ معمولی نیست. باید برنده داشته باشه. دیگه آتش بس و بوس بوس و اینا توش نیست. دیگه ویتکاف عراقچی نوش نیست یا چین و روسیه و جمهوری اسلامی پیروز میشن و اسرائیل از بین میره یا جمهوری اسلامی ساقط میشه و چین از گرفتن تایوان میمونه و روسیه هم در جنگ اوکراین میوفته به غلط کردم.
    • Mj IR ۰۵:۴۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
      0 1
      و قطعا گزینه دوم اتفاق می افتند
  • رضا IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    20 3
    بلادرنگ حمله به ناوگان دریایی آمریکا در خلیج فارس امکانش رو داریم
    • IR ۱۱:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۷
      3 44
      ممکنه امکانش باشه اما جراتش نیست.
  • IR ۱۴:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    14 3
    پس معلوم میشه علت پایان جنگ دوازده روزه دو ضلع داشته ضلع اصلیش عدم ایجاد آشوب در کشور به مدازلت حملات صهیونیستها و ضلع فرعی هم تاب اوری و پاسخ نظامی ایران بوده. اگر مساله حول ضلع اول باشه باید گفت با ایجاد آشوبهای ۱۸دی تاحدودی باید آماده دریافت حملات نظامی بود. البته به نظر میاد این جریانات یک ضلع سومی هم داره و اون وجود سیاسیهای خائنی هست که منتظرن تا توسط ترامپ بیان سرکار یعنی مثل روحانی و ظریف. شاید بهترین کار بعد از آرامش ایجاد شده در کشور، برگزاری رزمایش های نظامی ولو مشترک با کشورهای دیگه مثل چین و پاکستان باشه
  • IR ۱۴:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    17 3
    اگر اینترنت محدود شده و بعضاً بسته است چگونه در تلگرام پیام منتشر می‌کنند؟ مگر تلگرام برای دشمنان نظام نیست؟
  • IR ۱۴:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    16 4
    بله احتمال جنگ بسیار بالاست اگر خواهان صلحی آماده جنگ باش
  • یاس IR ۱۴:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    19 4
    بیا بزدل، بیا ما اینجاییم، منتظرت
  • IR ۱۴:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    12 1
    آمریکا رو باید درگیر آشوب های گسترده کرد.
  • IR ۱۴:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    9 7
    تمام حرفهای ترامپ اراجیفی بیش نیست و جنبه نمایشی دارد.قطعا حمله خاصی انجام نمیده
  • IR ۱۴:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    15 5
    ای لشکر صاحب زمان عج آماده باش
  • محمود IR ۱۵:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    17 3
    ما از جنگ نمی‌ترسیم.
  • مهرداد IR ۱۷:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    10 18
    باید کاملا اينترنت برای همیشه قطع کنید ما اینترنت نمی‌خواهم در خواست من از دولت هستش
    • IR ۰۵:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
      9 2
      برات برق هم قطع میکنیم مثل تابستون امسال اب هم قطع میکنیم بری از چاه بگیری ماشین به جاش شتر بیاریم خرید انلاین چیه. ادم باید باید حضوری بره تلفن چیه باید به جاش مثل قدیم با اسب نامه ببریم و داد بکشیم. تلفن و نوار بدرد نمیخورن
  • IR ۱۷:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    9 4
    حملات به ایرانی قطعی ست . فقط مسئله زمان هست
  • IR ۱۷:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    11 5
    برای حفظ نظام باید بمب هسته ای داشته باشیم
  • IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    10 1
    بمب هسته ای الان لازمه.
  • نادر IR ۱۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    6 1
    مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل
    • IR ۰۷:۴۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
      4 1
      و مرگ بر حسن فریدون و ظریف و آذر عفریته
  • IR ۰۵:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
    1 0
    هنوز هم دیر نیست با آزمایش یک بمب اتم اون هم تو آبهای آزاد کلا همه چیز فرق میکنه
    • IR ۱۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
      1 0
      کاملا درسته.با یک تست اتمی کاملا ورق برمیگرده.
  • م IR ۰۸:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
    5 1
    قدرت خدواند یکتا بررهمه دشمنان و کافران پیروز هستش
  • ماهان IR ۰۸:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
    3 4
    تحلیل ابدوغ خیاری
  • IR ۰۹:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
    10 1
    آمریکا به حمله نمی کنه چون این کشورها هر چی پول لازمه میدن تا ایران در این وضع بمونه قطر چون گاز ما را می بره ترکیه شده گلستان در سایه تحریم های ایران عربستان چون اگر ایران به جایگاهش برسه باید ردای آقایی را بزار کنار چشم به دهن ایران باشد امارت در سایه تحریم ایران شده بهتر از اروپا اینها نمی گذارند اینها یک ایران ذلیل می خواهند
  • IR ۱۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
    1 2
    احتمال حمله بسیار گسترده و حجیم مثل ویتنام و کره وجود دارد.
  • IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
    1 8
    آمریکا بعد از ربودن رئیس جمهور ونزوئلا مغرور و سر مست شده است اما چون جنگ با ایران برایش سنگین است و شوخی بردارنیست بیشتر سعی می کنند با ایران وارد مذاکره آن هم یک طرفه شود بخاطر همین با کمک نتانیاهو و اعراب و اروپا جنگ روانی و سیاه بازی برای ترساندن ایران راه انداختند
  • IR ۱۲:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
    35 0
    آمریکا استکبار جهانی است طالم است وحشی است همه قبول داریم... اما اختلاس های داخل ایران خلق پول بدون پشتوانه ناترازی بانکی بودجه هی سرسام آور ارگانهای فرهنگی مذهبی و قراردادهای نجومی فوتبال هم کار آمریکاست؟
  • IR ۱۶:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
    0 6
    ترامپ با تمام هارت و پورتش ،جرات راه انداختن جنگ رو نداره .اراجیفش فقط تهدیدات تو خالیه
  • IR ۱۷:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
    2 14
    زمان جنگ تحمیلی صدام با کمک بسیاری خیلی ها یادشونه . چه وضعی سراپا وابسته و بخش اعظم نیروها تازه کار ، اما امروزه بسیار متفاوت شده ایم و مهمتر ما همان ملت عظیم ایرانیم . حق هر متجاوز و تروریستی را با قدرت مثال زدنی کف دست شان میگزاریم
  • محمّد م IR ۱۸:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
    20 0
    ۱- نتانیاهو خیلی واضح گفت که در مورد ایران به دنبال «مدل لیبی» هستن. مدل لیبی یعنی از بین بردن تمامی مؤلفه‌های قدرت ایران (هسته‌ای، موشکی، منطقه‌ای، فضایی و ...) + فروپاشی نظام حاکم، غرق کردن کشور در آشوب و ناامنی و در نهایت تجزیۀ ایران ۲- آمریکا و متّحدهاش فهمیدن که با «مذاکره» و «جنگ محدود» به این اهداف نمی‌رسن و ج.ا هم حاضر به تسلیم نیست. ۳- تنها گزینۀ باقی موندۀ روی میز، «عملیّات نظامی گسترده» هست تا ایران رو در وضعیّت «قبول شکست و تسلیم» یا «فروپاشی کامل» قرار بدن. برای همین بود که ترامپ به دستور نتانیاهو حملۀ نظامی محدود به ایران رو لغو کرد و الان در حال تدارک و کار کردن روی گزینۀ «عملیّات نظامی گسترده» و جزئیات و تدارکات مربوط اون ظرف حداکثر تا دو هفتۀ آینده هستن. ۴- مسئولان کشور ما باید ساده‌لوحی و خوش‌خیالی رو بذارن کنار و برای یک جنگ تمام عیار کشور رو آماده کنن.
  • IR ۰۰:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۷
    0 0
    این ترامپ ملعون فرد خیلی خبيث و عوضی است.
  • IR ۰۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۷
    2 1
    شاید یه کربلای دیگه توی راه باشه ولی کربلای اول برای بیداری و افزایش بصیرت خواص شیعه بود اما این کربلا هدفش آمادگی برای تحقق ظهور منجی عالم بشریت حضرت قائم آل محمد صل الله علیه وآله وسلم امام مهدی علیه السلام خواهد بود انشالله.
  • جوان مجرد ایرانی IR ۱۴:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۷
    0 2
    بعد از این اتفاقات باید اینترنت بین الملل به صورت دایمی محدود یا قطع بشه ضمن ساختن بمب اتم
  • IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
    0 0
    بله به احتمال 99 درصد جنگ می شود و آمریکا شکست می خورد. شاید جنگ دو سال طول بکشد
  • IR ۱۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
    0 0
    ترامپ از تغییر نظام ایران بدش نمی آید ولی در صورتیکه ایران خطر فوری برای منافعش نداشته باشدو بدرستی دیپلماسی و نظامی را پیش ببرد دلیلی نمی بیند هزینه و تلفاتی را بدون جهت متحمل شود.اما برعکس نتانیاهو همیشه خواهان جنگ با ایران است چون بقای خودش را در ادامه جنگهای بی پایان می بیند حتی اگر خسارات زیادی به اسراییل وارد شود .فعلا موضوع گرینلند و منابع فراوان آنجا و موقعیت استراتزیک آن اولویت ترامپ واروپاست وباید نظاره گر بود که کدام طرف قدرتش بیشتر است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس