نماینده عراقی: الهول محل پرورش نسل چهارم تروریست ها است

نماینده پارلمان عراق نسبت به خطرات پا برجا ماندن اردوگاه الهول سوریه علیه امنیت کشورهای منطقه هشدار داد.

به گزارش مشرق، مختار الموسوی نماینده پارلمان عراق تاکید کرد که خطر برآمده از اردوگاه الهول سوریه همچنان پابرجا است و این خطر از شش سال قبل امنیت عراق را تهدید می‌کند.

وی افزود: ما پیشتر نیز هشدار داده‌ایم که اردوگاه الهول به مثابه یک بمب ساعتی کار می‌کند که خطرات آن تنها در یک محدود جغرافیایی مشخص باقی نمی‌ماند بلکه تمام کشورهای منطقه و حتی جهان را تهدید می‌کند.

الموسوی بیان کرد: این اردوگاه دربرگیرنده عناصر تروریست است که به بیش از ۳۰ کشور جهان تعلق دارند.

وی تصریح کرد: اردوگاه الهول به یک محیط مناسب برای پرورش نسل چهارم اعضای گروهک‌های تروریستی تبدیل شده است و خطر آن همچنان پابر جاست.

الموسوی ادامه داد: جریان‌های بین المللی مانع برچیدن این اردوگاه می‌شوند چرا که در راستای منافع آنها فعالیت می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس