جزئیات خسارات سنگین آشوبگران در گلستان

رئیس کل دادگستری استان گلستان با تشریح ابعاد خسارات وارد شده در جریان ناآرامی‌های اخیر، از دستگیری سردسته‌های آشوبگران و برقراری کامل امنیت در استان خبر داد.

به گزارش مشرق، حیدر آسیابی با اشاره به اقدامات تخریبی آشوبگران در روزهای ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه، اظهار کرد: در این حوادث، ساختمان چهار بانک در شهر گرگان به‌طور کامل تخریب شد و ۲ بانک دیگر نیز خسارت ۵۰ درصدی دیدند.

وی با بیان اینکه ساختمان فرمانداری گرگان قربانی آتش‌سوزی شد و خسارت ۱۰۰ درصدی به آن وارد شد، افزود: علاوه بر فرمانداری، ساختمان مسجد حضرت امیر (ع) گرگان، ساختمان دادگستری این شهر و همچنین دادسراهای آزادشهر و گنبد کاووس نیز از آسیب‌های آشوبگران در امان نماندند.

رئیس کل دادگستری استان گلستان در ادامه به ارائه آمار دقیق‌تری از خسارات وارده پرداخت و تصریح کرد: در این ناآرامی‌ها ۸۳ دستگاه خودپرداز، هشت فروشگاه زنجیره‌ای و ۳۰ خودرو دچار آسیب کامل شدند.

وی با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای مدافع امنیت، خاطرنشان کرد: با هوشیاری این نیروها، فضای تمام شهرهای استان در شب گذشته کاملاً آرام و امن است و به آشوبگران اجازه جولان داده نشد.

وی با تأکید بر ادامه روند شناسایی و برخورد قانونی با عوامل آشوب گفت: تعدادی از سردسته‌های اغتشاشات دستگیر شده‌اند و بقیه تحت تعقیب نیروهای امنیتی قرار دارند که به‌زودی بازداشت خواهند شد.

آسیابی افزود: بازداشتی‌ها نیز با حضور میدانی دادستان‌ها و پس از تشکیل پرونده و تفهیم اتهام، تعیین تکلیف و روانه زندان شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
    1 1
    جبران خسارت بعدش هم اعدام
  • IR ۱۳:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
    1 1
    حالا اعدام کردنشان راشروع کنید تا دل ملت خنک شود. هم تروریستها را آتش بزنید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس