علی‌اف: نیروهای حافظ صلح به غزه اعزام نخواهیم کرد

رئیس جمهور آذربایجان اعلام کرد که کشورش قصد ندارد واحدی از نیروهای خود را برای شرکت در عملیات حفظ صلح به خارج از مرزهای خود، از جمله در نوار غزه، اعزام کند.

به گزارش مشرق، «الهام علی‌اف»، رئیس جمهور آذربایجان در مصاحبه‌ای با کانال‌های تلویزیونی آذربایجان توضیح داد که کشورش در مورد تعدادی از سوالات مربوط به نیروی حافظ صلح در غزه با دولت ایالات متحده تحت ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» در تماس بوده است.

وی ادامه داد: «ما پرسشنامه‌ای با بیش از ۲۰ سوال تهیه کرده و آن را به طرف آمریکایی ارائه داده‌ایم. بعید است که ما در نیروهای حافظ صلح شرکت کنیم.»

علی‌اف افزود: «من به هیچ وجه شرکت در عملیات جنگی خارج از آذربایجان را در نظر نمی‌گیرم.»

یک منبع در دولت آذربایجان نوامبر گذشته گفته بود که آذربایجان هیچ نیرویی برای چنین عملیاتی فراهم نخواهد کرد، مگر اینکه آتش‌بس کامل بین اسرائیل و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) برقرار شود.

«رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه نیز روز دوشنبه اظهار داشت که موفقیت نیروی تثبیت‌کننده بین‌المللی برنامه‌ریزی‌شده در نوار غزه به مشارکت طرف‌های مشروع، به‌ویژه امضاکنندگان اعلامیه شرم‌الشیخ در ۱۳ اکتبر در مورد آتش‌بس و روند صلح، بستگی دارد.

اردوغان این اظهارات را در مصاحبه‌ای با خبرگزاری بلومبرگ بیان کرد و در جریان آن به تحولات اخیر در صحنه محلی و بین‌المللی نیز پرداخت.

وی افزود: «برای سازوکاری که شامل ترکیه نباشد، جلب اعتماد مردم فلسطین دشوار است.»

او تأکید کرد که «ترکیه به دلیل روابط عمیق تاریخی خود با مردم فلسطین، کانال‌های امنیتی و دیپلماتیکی که در طول سال‌ها با اسرائیل حفظ کرده است و نفوذ منطقه‌ای خود به عنوان عضوی از ناتو، بازیگر کلیدی در چنین مأموریتی است.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    1 2
    تو اصلا آدمی مگه الهام یهودی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس