بن‌گویر خواستار اعدام مروان البرغوثی شد

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با اظهاراتی تند و جنجالی، خواستار اجرای حکم اعدام علیه مروان البرغوثی، رهبر محبوس جنبش فتح شد.

به گزارش مشرق به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مروان البرغوثی، رهبر جنبش فتح که به دلیل نقش رهبری‌اش در انتفاضه دوم فلسطین (۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵) در زندان به‌سر می‌برد، باید اعدام شود.

بن‌گویر این اظهارات را در جریان نشست فراکسیون حزب خود، «عوتسما یهودیت»، در کنست اسرائیل در قدس بیان کرد.

وی درباره طوماری که از سوی آلون لیئل، دیپلمات پیشین اسرائیلی و استاد دانشگاه رایشمن، برای آزادی البرغوثی ارائه شده بود، گفت: «باید مروان البرغوثی اعدام شود.»

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با توصیف البرغوثی به‌عنوان «قاتل» و «تروریست» افزود: «مروان البرغوثی امروز در زندان اسرائیلی در شرایطی نگهداری می‌شود که حتی از شرایط رئیس‌جمهور ونزوئلا هم بدتر است.»

وی همچنین تأکید کرد: «ما باید از ایالات متحده یاد بگیریم؛ مجازات اعدام برای تروریست‌ها، چیزی است که به آن نیاز داریم.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پیش‌تر بیش از ۲۰۰ شخصیت برجسته فرهنگی و فکری خواستار آزادی مروان البرغوثی شده بودند. از نگاه حامیان او، البرغوثی توانایی ایجاد وحدت میان گروه‌های فلسطینی و احیای امید به تشکیل دولت مستقل فلسطینی را دارد.

مروان البرغوثی که اکنون ۶۶ سال دارد، بیش از ۲۳ سال است در زندان به‌سر می‌برد. شماری از حقوقدانان بین‌المللی، روند محاکمه و محکومیت او را «معیوب» توصیف کرده‌اند. وی در زمان بازداشت، نماینده منتخب پارلمان فلسطین بود و به گفته فعالان سیاسی، همچنان محبوب‌ترین رهبر فلسطینی در میان افکار عمومی به شمار می‌رود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • US ۲۳:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
    0 0
    حماس با خودسری نود کمر مقاومت رو شکست
  • TR ۰۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    0 0
    نباید اعدام بشه .
  • IR ۰۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    0 0
    ۲۳ سال تو زندان بعد این "سگ بن گویر" میگه باید اعدام بشه تف به شرفتون شما دیگه چه جونورایی هستید روی زمین خدا نسلتون ریشه کن کنه اسراییل جعلی 😢😢
  • TR ۰۶:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    0 0
    اعدام هرگز !! خخخ
    • محمد IR ۱۰:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
      0 0
      خخخخ و ....ملیجک بازی در میاری
  • US ۰۸:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    0 1
    تصمیم درستی هست
    • رضا IR ۱۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
      1 0
      وقتی بیشرفی و هیچی حالیت نیست.
  • IR ۰۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    0 0
    نه به اعدام

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس