کد خبر 1776783
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۵
اعتراضات علیه ترامپ مقابل دادگاه مادورو

همزمان با حضور رئیس‌جمهور ونزوئلا در دادگاه نیویورک، عده‌ای مقابل این دادگاه، علیه دخالت آمریکا در امور داخلی ونزوئلا و ربایش مادورو اعتراض کردند.

به گزارش مشرق، «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا و همسرش «سیلیا فلورس» که توسط ایالات متحده ربوده شده‌اند، در دادگاه نیویورک حضور یافتند و اتهامات وارده توسط آمریکا را رد کردند.

طبق گزارش رسانه خبری «ان‌بی‌سی نیوز»، صدها معترض در حالی‌که نیکولاس مادورو منتظر جلسه تفهیم اتهام خود بود، در بیرون دادگاهی در شهر نیویورک تجمع کردند.

براساس ویدئوهای منتشرشده برخی از معترضان پلاکاردهایی علیه مداخله در امور داخلی ونزوئلا در دست داشتند و عده‌ اندکی هم حمایت خود را از دولت دونالد ترامپ نشان دادند.

«نیکولاس مادورو گوئرا» پسر نیکولاس مادورو نیز گفت که پدرش توسط ایالات متحده «ربوده شده» است و خواستار «همبستگی بین‌المللی» با او شد تا بتواند به این کشور آمریکای جنوبی بازگردد.

وی افزود: «اگر ربودن رئیس یک دولت را عادی‌سازی کنیم، هیچ کشوری در امان نخواهد بود. امروز ونزوئلا، فردا می‌تواند هر کشوری باشد. این یک مشکل منطقه‌ای نیست، بلکه تهدیدی مستقیم برای ثبات جهانی، بشریت و برابری حاکمیت کشورها است.»

قاضی دادگاه به نیکولاس مادورو دستور داد تا در تاریخ ۱۷ مارس (۲۶ اسفند ماه) برای جلسه بعدی در دادگاه حاضر شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد IR ۲۳:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
    0 0
    طرفداران مادورو ، الان در کاراکاس مشغول برنامه ریزی برای رهایی مادورو و ربایش ترامپ هستند .
    • IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
      0 0
      😂😂😂😂

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس