کد خبر 1776410
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
آزادی بیان به روش اسرائیلی

یک صهیونیست ساکن فلسطین اشغالی به دلیل یک توئیت انتقاد آمیز توسط شاباک دستگیر شد.

به گزارش مشرق، پایگاه خبری عبری زبان واللا امروز یکشنبه اذعان کرد، یک اسرائیلی که فقط یک تویت انتقاد آمیز در صفحه خود در شبکه اجتماعی منتشر کرده بود، توسط شاباک دستگیر و تسلیم دادگاه شد.

در ادامه این گزارش آمده است، پلیس الخضیره "یگال گاملئیل" ۷۵ ساله و ساکن این منطقه را به دلیل انتشار یک پست که از نگاه شاباک "تحریک آمیز" دسته بندی شده بود، دستگیر شد.

به نوشته این رسانه، با وجود اینکه این صهیونیست هیچ سابقه جنایی ندارد اما دادگاه مدت بازداشت وی را برای ۳ روز دیگر تمدید کرد، تا وقت کافی برای بازجویی از وی توسط نیروهای امنیت فراهم شود.

این صهیونیست ظاهرا یک پست در صفحه شخصی خود در فیسبوک منتشر کرده و در آن شاباک را "قاتلان یهودی" توصیف کرده بود، او "رونین بار" را یک نازی خوانده و اعلام کرده بود که رئیس شاباک از خانواده رهبران نازی بوده و از صهیونیسم تا حد مرگ نفرت دارد.

این انتقاد در صفحه شخصی در فضای مجازی کافی بود که نیروهای امنیتی به خانه این فرد سالخورده یورش برده و وی را بازداشت و دادگاه هم مدت بازداشت وی را تمدید نماید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • روایی IR ۱۵:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    1 1
    آزادی بیان فقط همین که در کشور خودمان داریم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس