کد خبر 1774426
تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳
کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - مس رفسنجان

کارشناس داوری، پس از بررسی دقیق قضاوت موعود بنیادی‌فر در دیدار مس رفسنجان و پرسپولیس، نسبت به دو تصمیم کلیدی داور، از جمله صحنه مشکوک به پنالتی و اخراج مدافع مس، نظر نهایی خود را اعلام کرد.

به گزارش مشرق، حیدر سلیمانی، کارشناس داوری تحلیل مفصلی از قضاوت موعود بنیادی‌فر در بازی تیم‌های مس رفسنجان و پرسپولیس ارائه داد.

سلیمانی در خصوص صحنه بحث‌برانگیز دقیقه ۳۸ اظهار نظر کرد: در این دقیقه، توپ به دست میلاد محمدی، مدافع پرسپولیس، برخورد کرد. با این حال، محمدی در حال فرود آمدن بود و دست او حرکتی ثانویه و اضافی نداشت. بنابراین، این صحنه نمی‌توانست هند و پنالتی تشخیص داده شود و دخالت سیستم کمک داور ویدئویی (VAR) در این لحظه کاملاً بی‌مورد بود.

وی در ادامه به درستی اخراج مدافع مس رفسنجان اشاره کرد: در دقیقه ۷۰، امیرحسین صدقی، مدافع تیم مس رفسنجان، با انجام خطا بر روی مهاجم پرسپولیس، به درستی مستحق دریافت کارت زرد دوم و در نتیجه اخراج شد.

این کارشناس داوری اختصاصی همچنین صحت تصمیم کمک داور در خصوص گل دوم پرسپولیس را تأیید کرد: در دقیقه ۷۸، کمک داور دوم، آفساید علیپور را به درستی اعلام کرد و گل دوم پرسپولیس به شکلی صحیح مردود اعلام گردید.

منبع: خبر ورزشی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ناصر IR ۱۸:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۵
    2 0
    میشه یعنی یه بار یکیو‌نصفی گل بزنید؟حالمون از این یک هیچ به هم خورد.والا چه با پاختاکور بازی کنید چه با تشتک سازی قرچک ورامین بازم یه گل میزنید.اخر فصل لنگ یه گل میشیم اونوقت حسرتشو باید بخوریم.
  • IR ۱۸:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۵
    2 0
    دنیا فقط لنگ

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس