کد خبر 1773622
تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
قیمت جهانی طلا امروز 1404/10/2

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۹۶ درصد افزایش به ۴۴۸۵ دلار و ۵۸ سنت رسید.

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، قیمت طلا در معاملات روز سه‌شنبه باز هم رکورد زده است. تنش‌های ونزوئلا تمایل به طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن از سوی سرمایه‌گذاران را بالا برده است. نقره هم یک رکورد جدید ثبت کرده است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۹۶ درصد افزایش به ۴۴۸۵ دلار و ۵۸ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۱.۱۳ درصدی به ۴۵۲۰ دلار و ۱۰ سنت رسیده است. طلا در اولین ساعات تجارت در روز سه‌شنبه تا رکورد ۴۴۹۷ دلار و ۵۵ سنت بالا رفت.

تحلیلگران عقیده دارند تنش‌های بین آمریکا و ونزوئلا تقاضا برای طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن را بالا برده است. افزایش احتمال کاهش دوباره نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا هم از قیمت طلا حمایت می‌کند.

رییس‌جمهور آمریکا هفته گذشته دستور توقیف همه نفت‌کش‌های تحریم‌شده ورودی و خروجی از ونزوئلا را صادر کرد.

گزارش‌ها مبنی بر معرفی رییس جدید فدرال رزرو هم از قیمت طلا حمایت کرده است. بازارها احتمال می‌دهند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را دو بار در سال آینده میلادی پایین بیاورد.

طلا که همواره یه سرمایه‌گذاری ایمن در زمان بی‌ثباتی‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی بوده، بیش از ۷۰ درصد از ابتدای ۲۰۲۵ افزایش قیمت داشته است. ترکیبی از مخاطرات ژئوپلیتیکی، کاهش نرخ بهره، خرید بالای بانک‌های مرکزی، دور شدن از دلار و افزایش سرمایه صندوق‌های قابل معامله در بورس از عوامل بالا رفتن قیمت طلا بوده است.

نقره هم با ۱.۷۷ درصد افزایش قیمت، ۶۹ دلار و ۷۷ سنت معامله می‌شود. قیمت نقره در اولین ساعات امروز به رکورد ۶۹ دلار و ۷۰ سنت رسید.

نقره ۱۴۱ درصد از ابتدای سال جاری میلادی افزایش قیمت داشته و طلا را پشت سر گذاشته است. کمبود عرضه، تقاضای بالای صنعتی و جریان‌های سرمایه‌گذاری از عوامل بالا رفتن قیمت نقره بوده است.

تحلیلگران هدف طبیعی قیمت طلا را در سال آینده میلادی سطح ۵۰۰۰ دلار پیش‌بینی کرده‌اند. دورنمای نقره هم ۷۵ دلار است.

در میان سایر فلزات گرانبها، پلاتین با یک افزایش ۲.۳۷ درصدی به ۲۱۸۳ دلار و ۷۹ سنت رسید.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • شاهکلیدتورم! IR ۱۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
    0 0
    تاراج اموال دولت ( اموال مردم) ، در فرایند فاسد خصوصی سازی ، عامل مهم کسری بودجه و تورم ایران است ! .... راه نجات اقتصاد نیز مشخص است ! .... احیای اموال غارت شده ی دولت ( اموال مشترک مردم ) ........ مسنولان واقعی قدر لحظات را بدانند تا بیش از این آرامش و پایداری جامعه تهدید نشود !!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس