کد خبر 1772342
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۲

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی مشرق مدیا ویدئویی درباره حمایت امارات از گروه های مسلح منتشر کرد.

در قسمتی از پادکست سودان، «احمد مولانا» پژوهشگر مطالعات امنیتی، استراتژی امارات در پشتیبانی از گروه‌های مسلح در درگیری‌های کشورها و شرایط منطقه‌ای که منجر به این رویکرد شده را فاش می‌کند. او در بخشی از صحبت‌هایش گفت: «در یمن، عربستان سعودی از دولتی حمایت کرد که از نظر عربی به عنوان مشروع توصیف شد که همان «هادی منصور» بود و سپس آنچه که شورای ریاست به رهبری جمعی به رهبری «رشاد العلیمی» می‌خوانند، امارات از چه کسی حمایت کرد؟ از شورای انتقالی در جنوب که خواستار تجزیه جنوب است.»

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حمید کشانی IR ۰۳:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۷
    2 0
    سلام دوستان..با پوزش .تصور میکنم:: تفکیک بین:: خواست نهایی عربستان و امارات..و. تفکیک قائل شدن بین منافع این دو:: یک فریب راهبردی برای. ندیدن پشت پرده و فرامتن حقیقی قصه هستش...عزیزان؟؟؟ واقعا:: باور کردید که امارات"" راسآ """و: مستقل از ::این و اون: داره کنشگری میکنه؟؟ و. بدتر.. فکر کردید: بن سلمان:: داره مخالفت میکنه:: اون هم به اسم"" جلوگیری از تغیرات ژئوپولیتیکی مرزهای عربستان؟؟ یعنی متوجه: نمیشیم؟؟، این دو::دارن یک کلان پروژه رو. پیش میبرن(( فارغ از نفع و ضرر سرزمینی خودشون...شما گویا :: فرمایش بزرگان دین مارو. فراموش کردید...تازه:: از اینها:: توقع: همپیمانی دارید؟؟
    • IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۷
      1 0
      البته قدرت طلبان و ثروت اندوزان فاسد به هرحال در بین خود هم اختلافات و رقابت های کثیفی دارند و شهوت دنیاپرستی مانع از آن هست که همیشه با هم متحد بمانند!
  • سید IR ۰۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۷
    1 0
    در واقع حکام امارات و بحرین در بین حکام کشورهای عربی بیشترین همکاری را با صهاینه در جهت منافع اسرائیل دارند و به همین سبب شایسته است که نام حکومت امارات را امارات متحده عِبری بگوییم! و حکومت بحرین را صهرین بنامییم!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس