لوکاشنکو: ونزوئلا «ویتنام دیگری» برای آمریکا می‌شود

نماینده دائم بلاروس در سازمان ملل گفت، الکساندر لوکاشنکو به نماینده آمریکا هشدار داد که هرگونه اقدام احتمالی آمریکا در جنگ علیه ونزوئلا می‌تواند به تکرار جنگ ویتنام برای آمریکا تبدیل شود.

به گزارش مشرق، «والنتین ریباکوف»، نماینده دائم بلاروس در سازمان ملل روز شنبه با اشاره به صحبت‌های «الکساندر لوکاشنکو»، رئیس جمهور بلاروس تاکید کرد: «رئیس جمهور بلاروس در این مورد بسیار صریح با هیئت آمریکایی صحبت کرد و هشدار داد که ورود آمریکا به چنین جنگی صرفاً به معنای تکرار ویتنام برای ایالات متحده خواهد بود که هیچ علاقه و نیازی به آن برای هیچکس - نه برای مردم آمریکا، نه برای مردم ونزوئلا و مطمئناً نه برای کل جامعه بین‌المللی - نیست.»

والنتین ریباکوف همچنین گفت که ایالات متحده در تلاش برای تأثیرگذاری بر روابط بین مینسک و مسکو نیست.

او پس از مذاکرات ایالات متحده و بلاروس در مینسک، به کانال تلویزیونی «فرست اینفورمیشن» گفت: «من اغلب مجبور بوده‌ام به این سؤال پاسخ دهم که آیا آمریکایی‌ها به هر نحوی سعی در تأثیرگذاری بر روابط ما با روسیه دارند یا خیر. می‌توانم به شما اطمینان دهم که این موضوع هرگز مطرح نشده است – من در بسیاری از این مذاکرات حضور داشته‌ام – هرگز چنین موضوعی مطرح نشده است. هرگز تلاشی برای قرار دادن ما در مقابل روسیه، ایجاد اختلاف بین ما و غیره صورت نگرفته است.»

پیشتر فرستاده ویژه آمریکا در بلاروس گفته بود واشنگتن قصد دارد تا برخی از تحریم‌های تجاری علیه این کشور از جمله صادرات پتاسیم بلاروس را لغو کند.

در پی آن، دفتر ریاست‌جمهوری بلاروس اعلام کرد رئیس‌جمهور این کشور به‌عنوان بخشی از توافقات حاصل‌شده با رئیس‌جمهور آمریکا و بنا به درخواست او، ۱۲۳ تبعه خارجی را عفو کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • TR ۰۹:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳
    2 1
    شایدم یه هیروشیمای دیگری بشه !!! خدارو چه دیدی !!؟؟ خخخخ

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس