کد خبر 1767888
تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷
عرضه سکه‌های 1404 در حراج روز چهارشنبه/ چه افرادی می‌توانند شرکت کنند؟

روز چهارشنبه حراج سکه با عرضه سکه های ۱۴۰۴ آغاز می شود؛ روز سه شنبه واریز وجه انجام خواهد شد.

به گزارش مشرق، هشتاد و نهمین دوره حراج سکه روز چهارشنبه از ساعت ۱۲ در مرکز مبادله برگزار می‌شود و متقاضیان باید وجه موردنیاز را یک روز پیش از آن، یعنی سه‌شنبه، واریز کنند. در این مرحله، انواع سکه‌های ضرب سال ۱۴۰۴ عرضه خواهد شد و هر متقاضی امکان ثبت‌نام برای خرید حداکثر ۵ قطعه سکه را خواهد داشت.

براساس ضوابط اعلام‌شده، افرادی که قصد حضور در حراج دارند نباید طی ۳۶۵ روز گذشته بیش از ۲۰ قطعه سکه از مرکز مبادله خریداری کرده باشند.

سخنگوی مرکز مبادله اعلام کرده است که تاکنون در جلسات حراج ۱۶۲ هزار قطعه سکه و در طرح‌های پیش‌فروش ۷۲۹ هزار قطعه عرضه شده که مجموع عرضه‌ها در این دو بخش به ۸۹۲ هزار قطعه می‌رسد. همچنین تا پایان آذرماه حدود ۴۶۰ هزار قطعه از سکه‌های پیش‌فروش‌شده قبلی وارد بازار خواهد شد.

با توجه به شرایط هیجانی این روزهای بازار طلا، مسئولان مرکز مبادله تأکید دارند که مطمئن‌ترین روش برای متقاضیان خرید، استفاده از سازوکار رسمی حراج و پیش‌فروش سکه در مرکز مبادله است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس