هر 13 دقیقه یک مرگ در جهان در پی آلودگی هوا/ آلوده‌ترین شهرهای ایران کدامند؟ + توصیه‌هایی به مردم

مدارس و دانشگاه های استان تهران به استثنای ملارد، شهریار، شهر قدس، رباط کریم فیروزکوه، دماوند و پردیس در تمامی مقاطع مجازی و ادارات با نظر مدیران طی فردا شنبه ۸ آذرماه دورکار خواهند بود.

به گزارش مشرق، در پی هشدار هواشناسی و آلودگی هوای تهران، جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران امروز (جمعه) در استانداری تهران برگزار شد.

محمد صادق معتمدیان، با اشاره به مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا از مجازی شدن مدارس در تمام مقاطع تحصیلی و دانشگاه هاو دورکاری ادارات استان با نظر مدیران، به استثنای به استثنای ملارد، شهریار، شهرقدس، رباط کریم فیروزکوه، دماوند و پردیس طی فردا شنبه ۸ آذرماه خبر داد.

وی از تشکیل پنجمین جلسه کارگروه اضطرار آلودگیهوای استان در استانداری تهران خبر داد و با تاکید بر اهمیت سلامت همه اقشار جامعه اظهار کرد: تمامی اعضای کارگروه، گزارشات لازم را در این جلسه ارائه دادند که طبق این گزارشات تصمیمات لازم اتخاذ شده است.

استاندار تهران با اشاره به داده هاو جمع بندی های صورت گرفته اعلام کرد: بنا بر مصوبات کارگروه مقررشد؛ مهدکودک ها وپیش دبستانی تعطیل و آموزش مدارس در کلیه مقاطع در شهر و استان تهران به استثنای به استثنایملارد، شهریار، شهر قدس، رباط کریم فیروزکوه، دماوند و پردیس طی فردا شنبه ۸آذرماه به صورت مجازی و در بستر شاد برگزار شود.

مقام‌عالی دولت در استان تهران درخصوص وضعیت فعالیت دستگاه ها و شهرداری ها نیز بیان کرد: دستگاه های اجرایی وشهرداری ها، به جز دستگاه های امدادی، خدماتی، عملیاتی، نظامی و انتظامی و با توجهبه امکان ارائه خدمات به مردم و نظر مدیراناستفاده از دورکاری وجود دارد و بانک ها نیز به صورت کشیک فعال خواهند بود.

وی اظهار کرد: تردد کامیون ها در سطحشهر به صورت شبانه روز به جز مواردی که حمل مواد فاسدشدنی و سوخت را دارند ممنوعاست. استاندار تهران گفت:طبق مصوبات ضروری است که از روشن ماندن اتوبوس‌ها و مینی‌بوسها در پایانه‌ها و توقف گاه‌هایشرکت واحد جلوگیری شود و پلیس راهور از تردد خودروهای دودزا و دارای آلایندگی قابلرؤیت ممانعت کند و همچنین اجرای برنامه‌ها و اقدامات مدیریت ترافیک و به‌روزرسانی و نصب دوربین‌های هوشمند با جدیت دنبال شود و طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه از درب منازل در تهران اجرامی‌گردد و اصناف از ۹:۳۰ صبح تا ۲۰:۳۰ دقیقه شب به جز اصناف خدماتی فعال خواهند بود.

وی افزود: استقرار پایگاه‌های سیاراورژانس در مناطق پرتردد شهرهای استان الزامی و استفاده از ماسک‌های مورد تأییدوزارت بهداشت خصوصاً برای گروه‌های حساس (کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی،زنان باردار) ضروری است و اطلاع‌رسانی گسترده درباره توصیه‌های بهداشتی، پرهیز ازاقدامات تشدیدکننده آلودگی هوا، کاهش سفرهای غیرضروری و استفاده کمتر از خودروهایشخصی انجام و جلوگیری از پسماندسوزی و سوزاندن شاخ‌وبرگ درختان در تمام مناطقشهری، بخشداری‌ها و حریم شهرها صورت گیرد، همچنین، دانشگاه‌های علوم پزشکی استاناقدامات لازم درباره خودمراقبتی و توصیه‌های بهداشتی را انجام دهند و نظارت برواحدهای آلاینده و نوع سوخت نیروگاه‌ها و صنایع تشدید شود و تمامی فعالیت‌هایعمرانی شامل تخریب و آواربرداری در سطح استان ممنوع است.

معتمدیان همچنین افزود: بنا برمصوبات، صدور مجوزهای روزانه طرح ترافیک توسط شهرداری تهران ممنوع می‌شود و فعالیتمعادن شن و ماسه و شرکت‌های سیمان تهران و سیمان شمال (به جز کوره‌های فاقدآلایندگی) متوقف خواهد بود. وی عنوان کرد: دستگاه‌هایی که کارکنان آنها مکلف به فعالیت در فضای باز هستند، موظف به تأمین تجهیزات حفاظتی وخود مراقبتی می‌باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۷
    3 0
    یکی دو روز، هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ تاثیری نداره باید حداقل یکهفته کامل تعطیل اعلام بشه که ملت هم فرصت سفر داشته باشن و تاجایی که امکان داره تهران‌رو حداقل برای یکهفته تخلیه کنند
    • DE ۲۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۷
      0 0
      یک هفته خیلی کمه و هیچ تاثیری نداره، نظر تخصصی من اینه که باید ده روز تعطیل بشه تا موفق بشیم
    • رهگذر IR ۰۰:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۸
      0 0
      کشورکه همینجوری تعطیله

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس