واکنش روبیو به مخالفت اروپا با طرح صلح ترامپ برای اوکراین

وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که طرح صلح پیشنهادی واشنگتن باید مبنای هرگونه مذاکره برای پایان دادن به جنگ در اوکراین باشد.

به گزارش مشرق، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا طی پیامی در شبکه ایکس اعلام کرد طرحی که واشنگتن برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین ارائه کرده، «پایه‌ای مستحکم» برای آغاز گفت‌وگوهاست.

وی نوشت: این طرح صلح توسط ایالات متحده تهیه شده است و چارچوبی قوی برای مذاکرات ارائه می‌دهد.

این مقام آمریکایی درباره چگونگی تهیه طرح صلح اوکراین نیز گفت: این طرح بر اساس پیشنهادهایی از جانب روسیه تدوین شده، اما نظرات پیشین و کنونی دولت اوکراین نیز در آن لحاظ شده است.

پیشتر سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد روبیو راهی ژنو شده است تا در مذاکرات صلح اوکراین با حضور نمایندگان اوکراین و کشورهای اروپایی شرکت کند.

تعدادی از کشورهای اروپایی و حامیان بین المللی اوکراین، عصر شنبه در بیانیه مشترکی، طرح ترامپ برای واگذاری شرق اوکراین به روسیه را رد کردند.

کشورهای حامی اوکراین، همچنین محدودیت‌های لحاظ شده در این طرح برای نیروهای مسلح اوکراین را نیز غیرقابل دانستند.

شبکه سی‌ان‌ان آمریکا نیز به نقل از یک دیپلمات اروپایی گزارش داد که هرگونه توافق مرتبط با اوکراین نمی‌تواند شامل به‌رسمیت شناختن اشغالگری روسیه باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • DE ۲۳:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۲
    0 0
    ببینید اروپا و آمریکا چقدر قشنگ با هم آهنگی نتانیاهو، روسیه را با چماق و هویج بازی میدن که هم روسیه مشغول جنگ و گاهی خوشحال از صلح و گرفتن بخشی از اوکراین باشد و هم نتانیاهو با مشغول کردن روسیه به اشغال و حمله به کشورهای غربی آسیا بپردازد. اگر روسیه در جنگ اوکراین که توسط یهودیان شروع شد درگیر نبود به هیچ عنوان سوریه سقوط نمیکرد و اسراییل جرات حمله به ایران را نداشت.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس