ناگفته‌های بازگشت حجاج در جنگ ۱۲ روزه

در حالی که بازگشت حجاج با جنگ ۱۲روزه و بسته‌شدن موقت آسمان ایران همزمان شد، وزارت راه‌وشهرسازی با برگزاری جلسات فوق‌العاده و گشودن مسیرهای جایگزین، امکان بازگشت امن نزدیک به ۱۹ هزار زائر را فراهم کرد.

به گزارش مشرق، محمد امیرانی، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، اعلام کرد که تنها در سال جاری ۱۰پروژه عمده در فرودگاه‌های مختلف کشور ازجمله راه‌اندازی رادارهای پیشرفته، احداث و نوسازی ترمینال‌ها، اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی و همچنین توسعه تجهیزات کنترلی و ایمنی به بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به برنامه ریزی ویژه برای بازگشت حجاج افزود: اقدامات ویژه‌ای برای بازگشت حجاج به کشور انجام شد. هرچند برخی از حجاج از طریق کربلا وارد کشورمان شدند، اما برخی دیگر از مرزهای شرقی وارد شدند.

امیرانی درباره اقدامات انجام شده همزمان با جنگ ۱۲ روزه و بسته شدن موقت فضای کشور هنگام بازگشت حجاج گفت: در مراسم حج تمتع امسال، از ۱۵ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد، بیش از ۶۳ هزار زائر از طریق ۲۲ فرودگاه کشور اعزام شدند و میانگین تاخیر پروازها به‌کمتر از ۱۵ دقیقه رسید. در زمان بازگشت، همزمان با حملات هوایی دشمن (جنگ تحمیلی ۱۲‌روزه) و بسته‌شدن موقت فضای کشور، جلسات فوق العاده‌ای در وزارت راه‌وشهرسازی برگزار شد و با رایزنی‌های گسترده، مسیرهای جایگزین از شرق کشور باز شد. به این‌ترتیب، نزدیک به ۱۹هزار زائر از طریق فرودگاه‌های مشهد و زاهدان به کشور بازگشتند.

منبع: جام جم آنلاین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
    1 2
    چقدرپول به سرزمین کفر میخواین تزریق کنید؟؟؟؟؟؟؟
  • HK ۱۰:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
    2 1
    وظیفت بوده پولش گرفتی باید کار کنی منت هم می‌زارن برای کار کردن تو دولت با حقوق مفت
  • NL ۱۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
    2 0
    شق القمر نومودید. آورین.
  • IR ۱۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
    0 0
    از نوسازی ناوگان هوایی چه خبر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس