کد خبر 1763676
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۸
فیدان: با ویتکاف درباره ایران صحبت کردم

«هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه روز سه‌شنبه اعلام کرد که در جریان سفر خود به ایالات متحده، مذاکرات مفصلی با «استیون ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره مسائلی همچون آتش‌بس فلسطین و برنامه هسته‌ای ایران انجام داده است.

به گزارش مشرق، فیدان در اظهاراتی گفت: «ما این فرصت را داشتیم تا درباره بسیاری از مسائل مربوط به پرونده فلسطین - که ویتکاف مسئول آن است - گفت‌وگو کنیم. همان‌طور که می‌دانید، هنوز مسائل حل‌نشده مهمی درباره آتش‌بس وجود دارد.»

وی ادامه داد: «ویتکاف همچنین مسئول پرونده روسیه و اوکراین است، بنابراین گفت‌وگوهای جامعی درباره این موضوع داشتیم. درباره این‌که در این مرحله بحرانی برای پایان دادن به جنگ چه می‌توان انجام داد، نقش ترکیه چه می‌تواند باشد و چگونه می‌توانیم در این زمینه با ایالات متحده همکاری کنیم، صحبت کردیم.»

فیدان افزود که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه «دیدگاه‌های مشخصی درباره این موضوعات دارد» و گفت: «در نشست، برخی از ارزیابی‌های خود و گام‌های بعدی‌مان را بیان کردیم.»

به گفته فیدان، آن‌ها در این گفت‌وگو همچنین موضع ایالات متحده در مورد مذاکرات برنامه هسته‌ای ایران را بررسی کردند و تاکید داشتند که گام‌هایی باید در این زمینه برداشته شود؛ چراکه این مسئله کل منطقه را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.

وزیر خارجه ترکیه همچنین در رابطه با مسئله سوریه اظهار داشت که «رویکرد رئیس‌جمهور آمریکا نسبت به مسئله سوریه بسیار سازنده است و ترکیه این را مثبت ارزیابی می‌کند.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۲۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
    1 1
    ظریف و روحانی و دار و دسته اشرارشون رو اگه قصد اعدام ندارید، تبعیدشون کنید ترکیه رو آباد کنن
  • IR ۲۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
    2 2
    خیلی بیجا کردی به تو چه ربطی داره مسئله هسته‌ای ایران؟؟
  • م الف IR ۰۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    3 2
    تو یکی بیخود کردی در باره ایران صحبت کردی ایران چه ربطی به تو دارد بیشرف سوریه را تو و آن اردوغان دو زیست به آن روز آوردید
    • IR ۰۸:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
      2 3
      کلا دوست دارند مثل نخود هر آشی خودشون رو بندازن وسط
  • IR ۰۴:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    1 3
    طرف اینقدر درک و شعور نداره که کسی که رفته درباره برنامه هسته ای ایران باهاش صحبت کرده خودش بمب اتم داره. همین قدر بی شعور. همین قدر نوکر. ضمن اینکه ترکیه در جایگاهی نیست که بخواد در این موضوع اظهار نظر کنه. بهتر است از شرم نقش مخرب ترکیه در منطقه و وضعیتی که برای سوریه ایجاد کردید فعلا سکوت کنید!
    • حسین IR ۲۱:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
      0 1
      شما رفتی با همه کشورهای اتمی مذاکره میکنی که انرژی هسته ای میخوای عوض مذاکره با آلمان و فرانسه و بریتانیا و آمریکا چین و روسیه با کشورهای همسایه و منطقه مذاکره میکردی که بهتر بود موشک‌های شما مگه تا آمریکا و چین و آلمان و انگلستان مگه میره شما از اول با کشورهای همسایه و منطقه مذاکره میکردی اتفاقاً عقلانی و سنگینتر بود خوده غربی ها میگفتن منطقه رو بهم زدید ولی شما در مورد منطقه با کشورهای اونور دنیا مذاکره کردین اتفاقاً شما غربی‌ها رو بزرگ کردید و میدونید کشورهای منطقه همیشه سعی میکنن مشکلات خودشونو خودشون بین هم حل کنن در ضمن ترکیه نفتوگاز و ثروت خودکفایی انرژی ایرانو داشت الآن وضع منطقه این نبود
  • محمد IR ۰۵:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    1 2
    اسقاتیل هم هرروزصحبت می کنه.
  • ابی آذری زبان هستم IR ۰۶:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    2 3
    غلط کردی.. تو برو نوکریتو بکن.. دیر نپاید که با نتانیاهو به زباله دان تاریخ بپیوندی..
    • IR ۱۵:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
      1 2
      چرا رابطه دو کشور دوست و مسلمان خراب کنی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس