کد خبر 1763521
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
الجولانی همچنان به‌دنبال محاکمه اسد

سرکرده شورشیان حاکم بر دمشق ابومحمد الجولانی بر لزوم محاکمه رئیس‌جمهور سابق سوریه بشار اسد تأکید دارد.

به گزارش مشرق، ابومحمد الجولانی که سابقه ریاست گروه تروریستی هیئت تحریر الشام را دارد، در مصاحبه با شبکه آمریکایی فاکس نیوز، با بیان این که «عدالت باید برقرار شود»، افزود «کمیسیونی تشکیل داده‌ایم تا همه افراد در برابر اقداماتشان پاسخگو باشند، از جمله بشار اسد».

الجولانی پیش‌تر هم از روسیه خواسته بود تا بشار اسد را تحویل دهد. ماه پیش وزیر خارجه روسیه سرگئی لاوروف به خبرنگاران کشورهای عربی گفت که اسد و خانواده‌اش به دلایل صرفاً انسانی در روسیه اقامت دارند، زیرا او در کشور خود با تهدید حذف فیزیکی مواجه بود.

اواخر نوامبر ۲۰۲۴، شورشیان تحت ریاست الجولانی حمله‌ای گسترده به مواضع ارتش سوریه انجام دادند و هشتم دسامبر وارد دمشق شدند. بشار اسد پس از آن از ریاست‌جمهوری استعفا داد و کشور را ترک کرد.

اواخر ژانویه ۲۰۲۵، الجولانی با نام احمد الشرع، ریاست دولت موقت سوریه را برعهده گرفت.

دولت الجولانی به‌رغم سابقه تروریستی‌اش با حمایت کشورهای غربی حامی حقوق بشر مواجه شده و دیروز دونالد ترامپ از او در کاخ سفید استقبال کرد.

سفر او به آمریکا بعد از آن ممکن شد که از فهرست تروریستی واشنگتن که زمانی برای اطلاعات منتهی به یافتنش ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین شده بود، خارج و تحریم‌ها علیه او رفع شد.

آمریکا

بشار اسد

ابومحمد الجولانی

سوریه

روسیه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • حمید IR ۱۳:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
    1 3
    دنیا برعکس شده..جولانی داعشی وحشی می خواد اسد رو محاکمه کنه..
    • IR ۱۴:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
      4 1
      آخه اسد خیلی نایس بود اصلا کسی رو نکشت .مردمش رو که گفتن نمیخوایمت بمبارون نکرد و مسالمت امیز کنار رفت
  • IR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
    0 3
    این مردک پشمک خونخوار فقط یه صلح نوبل کم داره. تف به این روزگار
  • IR ۱۳:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
    2 3
    اینجاست که باید گفت: گر گدا معتبر شود...!
  • IR ۱۴:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
    0 2
    اولین کسی که باید دستگیر و اعدام بشه خود جولانی تروریست است.
  • ایران من IR ۱۴:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
    2 0
    مردم ایران هم خواستار محاکمه ش و برگردوندن میلیاردها دلار پول ملت ایران هستن.
  • حمید IR ۱۶:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
    0 1
    دنیا برعکس شده..جولانی داعشی وحشی می خواد اسد رو محاکمه کنه..

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس