کد خبر 175951
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۷

وزیر آموزش و پرورش با حضور در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه از وضعیت دانش آموزان بستری شده عیادت کرد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، حمید رضا حاجی بابایی ظهر جمعه در ابتدای سفر به ارومیه به بیمارستان امام خمینی (ره) رفت و ضمن عیادت از مصدومان و دلجویی از خانواده ها، از امداد رسانی به موقع، انتقال سریع و مداوای موثر دانش آموزان پیرانشهری تقدیر کرد.

 
وی ادامه داد: با تمام توان مسائل مربوط به درمان دانش آموزان را پیگیری می کنیم و تاکنون مسئولان استانی نیز با همتی که به خرج داده اند مسئله را به خوبی مدیریت کرده اند.

 
حاجی بابایی اضافه کرد: در دیداری که با خانواده های دانش آموزان آسیب دیده داشتم همه آنها از نحوه انتقال و درمان فرزندان خود راضی بودند و ما نیز به خانواده ها اطمینان دادیم که هزینه های تمام مراحل درمان، حتی جراحی پلاستیک آنها را نیز دولت تقبل خواهد کرد.

 
وزیر آمورش و پرورش در ارتباط با دلایل وقوع این حادثه گفت: بر اساس گزارش های اولیه ای که به دست ما رسیده تمام امکانات استاندارد آتش خاموش کنی از قبیل کپسول آتش نشانی در مدرسه وجود داشته ولی کارشناسان همچنان در حال بررسی این موضوع هستند که با کسب نتیجه قطعی اعلام خواهد شد.

 
در این بازدید، استاندار و مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز وزیر آموزش و پرورش را همراهی می کردند.

 
در حادثه آتش سوزی که سحرگاه روز چهارشنبه در مدرسه ابتدایی روستای شین آیاد شهرستان مرزی پیرانشهر روی داد 29 نفر زخمی شدند که معلم یکی از کلاس ها و سریدار مدرسه نیز در میان مصدومین هستند.

 
از این تعداد تا کنون 12 نفر از دانش آموزانی که جراحات آنها شدید بوده به بیمارستان سینای تبریز منتقل و بقیه در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه تحت درمان قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد از کیش ۱۹:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    0 0
    دولت حاجی بابایی را اخراج کند پرداخت حقوقش تا آخر عمر با من
  • یک معلم ۱۹:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    0 0
    وزیر بهتره استعفا دهد.واین بیمه طلایی اش پدر معلم جماعت را دراورده.
  • مادر یک دختر ۲۰:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    0 0
    لطفا یک نظر سنجی برای استعفای وزیر اموزش و پرورش و یک روز شمار استعفابگذارید
  • سعید ۲۲:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    0 0
    اگر مدارس تعطیل بشه و بچه ها در خانعه درس بخوانند چه اتفاقی می افته ؟ 1- بچه ها با تربیت تر میشوند 2- بچه ها نمی سوزند . 3- نیاز به بخاری نداریم 4 نیاز یه وزیر نداریم 5- همه موارد
  • ۰۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
    0 0
    دمت گرم
  • ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
    0 0
    مثلاً اگه معلم تو کوتاهی کنه و سر کلاس نیاد همه میشن مقصر الا خود معلم!!!!!! اگه برق خونت قطع بشه به جای نگاه کردن کنتور برق خونه یا زنگ زدن به اداره ی برق فوری میری سراغ رئیس جمهور میگی چرا برق خونم قطع شده!!!!!!!!!! معلم کلاس مقصر هست که به جای خارج کردن بچه ها خودش خارج شده که بره کمک بیاره!!!! بعد در کلاس بسته شد بچه ها هم از پنجره خارج شدن چون مسئولای مدرسه زحمت درست کردن دستگیره ی در رو به خودشون نداده بودند!!!!!!! تو رفتی مستقیم سراغ رئیس آموزش و پرورش!!!!!!!!!!!
  • ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
    0 0
    این وزیر آموزش و پرورش واسه خودش اسطوره ایه به خدا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس