کد خبر 1758265
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰
پرچمدار ایران در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی تغییر کرد

به دلیل آسیب دیدگی و عدم حضور علی داودی پرچمدار منتخب کشورمان برای ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی ریاض، معینی جایگزین پرچمداری شد.

به گزارش مشرق، علی داودی وزنه‌بردار کشورمان که در مسابقات قهرمانی جهان نروژ ۲۰۲۵، آسیب دیده بود، گمانه‌زنی‌هایی در خصوص عدم اعزام داودی به بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی مطرح شده بود که طی آن با پیگیری‌های کمیته ملی المپیک از فدراسیون وزنه برداری مقرر شد ضمن پیگیری‌های لازم برای روند درمانی و پزشکی داودی نتیجه به کمیته ملی المپیک اعلام شود.

در نهایت عصر روز گذشته با اعلام فدراسیون وزنه برداری مبنی بر اینکه حضور علی داودی در مسابقات به دلیل شرایط خاص درمانی به صلاحش نیست لذا از حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی انصراف می‌دهد؛ کمیته ملی المپیک علیرضا معینی را جایگزین علی داودی به عنوان پرچم دار معرفی کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس