کد خبر 1757651
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی مصاف عقل و جهل در مطلبی نوشت:

سخنگوی کاخ سفید، یک زن است. بنابراین باید بیش از مردان به مقام زن و مادر احترام بگذارد.

اما "کارولین لویت" وقتی با سوال ساده یک خبرنگار مواجه شد که "چه کسی بوداپست را برای دیدار ترامپ و پوتین انتخاب کرد"، به شکی وقیحانه و توهین آمیز گفت: مادرت!

در ادبیات عمومی همه ملت ها، این گونه نام مادر طرف مقابل را بدون هیچ ربطی به میان کشیدن، از توهین آمیخته یا وقاحت و دریدگی حکایت می کند.

کدام ابتذال و انحطاط موجب می شود، یک زن در تمدن آمریکایی به گونه ای تربیت شود که به جای پاسخگویی به یک سوال ساده، از توهین کلامی رایج میان اراذل و اوباش استفاده کند؟

بخش مهمی از سقوط امروز آمریکا و غرب، در همین سقوط مقام زن و مادری به ویژه در میان زنان ریشه دارد. بی شخصیتی و حقارت نفس، ابتدای همه فجایعی است که در زندگی بشر رخ داد.

این حکمت متعالیه، از امام هادی علیه السلام است که فرمود: "مَن هانَت عَلَیهِ نَفسُهُ فَلا تَأمَن شَرَّهُ. از شرّ کسی که نزد خودش حقیر و کوچک باشد، ایمن مباش".

ترامپ و گماشتگان دولت او، نماینده چنین سقوطی در جامعه آمریکا هستند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • سعید IR ۱۰:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
    6 0
    متاسفانه قدرت دنیا در دست این آدم های نجس هست، انشالله یه روز بشه سقوطشونو ببینیم
  • ث IR ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
    4 2
    ما هم زمانی به آقایی داشتیم که می‌گفت آب رو بریز به اونجا...
  • IR ۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
    3 0
    فدای امام هادی ع که گل گفتند🙏✌️
  • IR ۱۷:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
    0 0
    ظهر الفساد فی البرّ والبحر بما کسبت ایدی النّاس

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس