کد خبر 1756366
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۵
قیمت روز ارزهای تجاری/ دلار توافقی رشد کرد

آخرین قیمت معاملات توافقی دلار حواله در بازار ارز تجاری ۷۰هزار و ۴۰۹ تومان و دلار اسکناس ۷۲هزار و ۵۲۱ تومان ثبت شده است.

به گزارش مشرق، از اول بهمن‌ماه سال ۱۴۰۳ با انتقال تمام معاملات صادرکنندگان نیما به بازار ارز تجاری، رسماً سامانه نیما حذف شد. طبق سیاست جدید ارزی، رفع تعهدها برای صادرکنندگان فقط در صورت عرضه در بازار ارز تجاری اتفاق خواهد افتاد و محل تأمین ثبت سفارش‌ها نیز به طور کامل از طریق مرکز مبادله است.

معاملات نیما پیش از حذف کامل از ۲۴ آذرماه ۱۴۰۳ با نرخ توافقی انجام می‌شد، و قیمت دلار در نیما که تا ۲۲ آذرماه در کانال ۵۴ هزار تومان بود به‌یک‌باره با افزایش همراه شد و طی یک روز از ۶۰ هزار تومان عبور کرد.

قیمت دلار حواله در معاملات بازار ارز تجاری در حالی هم‌اکنون، سه‌شنبه ۲۲ مهرماه، در کانال ۷۰ هزار تومان نرخ خورده است که در ابتدای تشکیل دولت چهاردهم این نرخ در کانال ۴۵ هزار تومان بود.

بانک مرکزی و وزارت اقتصاد با استدلال کاهش رانت، تصمیم به افزایش قیمت دلار نیما گرفتند و از ماه‌ها قبل با افزایش مداوم نرخ دلار نیما، در تلاش برای نزدیک کردن قیمت ارز نیما و آزاد بودند.

قیمت اسکناس دلار توافقی در بازار تجاری امروز، با افزایش نسبت به روز کاری قبل به نرخ ۷۲ هزار و ۵۲۱ تومان و قیمت توافقی حواله دلار نیز به نرخ ۷۰ هزار و ۴۰۹ تومان رسیده است.

قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران نیز با کاهش نسبت به روز کاری قبل به ۸۳ هزار و ۹۳۷ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۸۱ هزار و ۴۹۲ تومان رسیده است.

از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با کاهش نسبت به روز کاری گذشته، ۱۹ هزار و ۷۴۷ تومان ارزش‌گذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز ۱۹ هزار و ۱۷۲ تومان است.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۳
    0 0
    نرخ دلار دست دولته. خودش هم زیاد میکنه، و با هر کم و زیاد شدن، و حمله مردم ساده برای خرید یا فروش، از جیب آنها پول در میاره. بانکها نفع زیادی از افزایش دلار میبرند
  • IR ۲۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۳
    0 0
    بنام خدا بزرگترین اشتباه انقلابیون در سال 57 اعدام نکردن همه اعضای رژیم سابق و طبقه وابسته بود. باید مثل انقلاب فرانسه همه گردن زده میشدند. میبینید که الان طبقه اریستوکرات چطوری حاکم شدند به مالو جان و ناموس طبقه مستضعف.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس