کیم از نسل جدید تسلیحات فوق مدرن کره شمالی رونمایی کرد

رهبر کره شمالی با رونمایی از نسل جدید تسلیحات مدرن این کشور تاکید کرد، ساختار نظامی کره شمالی بر اساس بازدارندگی هسته‌ای هر روز در حال پیشرفت است.

به گزارش مشرق، رهبر کره شمالی کیم جونگ اون امروز یک شنبه در مراسم افتتاح نمایشگاه بزرگ نظامی «Defiance Development-۲۰۲۵» حضور یافت و از نسل جدید تسلیحات و تجهیزات نظامی مدرن این کشور رونمایی کرد؛ رویدادی که به مناسبت هشتادمین سالگرد تأسیس حزب کارگران کره برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی KCNA این نمایشگاه با هدف نمایش توانمندی‌های دفاعی و علمی کشور، از جمله سامانه‌های تسلیحاتی فوق‌مدرن طراحی شده است.

کیم از نسل جدید تسلیحات فوق مدرن کره شمالی رونمایی کرد+ عکس

کیم جونگ اون در سخنرانی خود گفت، نمایشگاه امسال بازتابی از «پیشرفت پروژه‌های کلیدی» در مسیر تقویت ساختار نظامی کره شمالی است؛ ساختاری که به گفته او، بر محور بازدارندگی هسته‌ای بنا شده و هر روز مدرن‌تر و پیشرفته‌تر می‌شود.

کیم از نسل جدید تسلیحات فوق مدرن کره شمالی رونمایی کرد+ عکس

رهبر کره شمالی با اشاره به «شرایط بی‌ثبات امنیتی جهانی» تأکید کرد که کشورش نمی‌تواند در حوزه دفاعی «هیچ‌گونه سهل‌انگاری» را بپذیرد. او هدف واقعی افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه را «تهدیدی واقعی و جدی برای امنیت کره شمالی و کل منطقه» دانست.

کیم از نسل جدید تسلیحات فوق مدرن کره شمالی رونمایی کرد+ عکس

کیم هشدار داد که در صورت ادامه بی‌توجهی واشنگتن به نگرانی‌های امنیتی کشورهای منطقه، پیونگ‌یانگ ناچار خواهد شد اقدامات نظامی و فنی تازه‌ای برای خنثی‌سازی تهدیدات نوظهور و حفظ توازن قوا اتخاذ کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • سید IR ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۳
    14 0
    هر ملت و کشوری که صلح و آرامش را برای خود و نسل های آینده اش می خواهد، باید از لحاظ نظامی آن قدر قدرتمند باشد که دشمنانش از آن بترسند! این هم سخن چرچیل، و هم ترامپ و وزیر امورخارجه کنونی یانکیستان است!
    • IR ۱۸:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۳
      0 4
      چه حرف عوام فریبانه ای !!! سوئیس اراده کند لباس زیر بستنی کیم را هم پرچم می کند.
    • IR ۰۸:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۴
      2 1
      به 18:46_ پس چرا از ترس به ظاهر سیاست بی طرفی دارد؟! پس چرا نمی تواند گاهی هم که شده خلاف مواضع یانکیستان و صهیونی ها اعلام موضع سیاسی کند؟! اگر یانکیستان کمی از سیاست های سوییس دلگیر شود، گمان می کنی چه سرنوشتی در انتظار آن کشور است؟! ضمناً سوییس مساحتش فقط در حد استان کهگیلویه و بویر احمد است و مزاحمتی برای جهانخواری یانکیستان ندارد بلکه با آن همسو است وگرنه ....
  • IR ۱۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۳
    3 1
    چرا آمریکا ... روی خاک کره شمالی نمی ریزه ؟ چرا ترامپ درباره کره شمالی ...نمی کنه؟ چرا آمریکا درباره یمن وحشیگری همیشگی نشون میده ولی درباره کره شمالی غلط زیادی نمی کنه؟
    • IR ۱۸:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۳
      0 3
      کره شمالی عروسک مورد نیاز آمریکا و چین است.
  • IR ۱۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۳
    1 0
    تونه خدا به ما هم بده از اینا..
  • س ح IR ۱۳:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۳
    4 0
    خدا وکیلی این کافر کره شمالی خوب داره به این آیه شریفه وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ عمل میکنه ما مسلمان ها و مخصوصا ایرانی ها از این آیه شریفه غافل شدیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس