کد خبر 1751574
تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز

مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام‌کرد: ترافیک در برخی مقاطع محورهای هراز و چالوس سنگین است.

به گزارش مشرق از مرکز یاد شده، تا لحظه درج این خبر ترافیک وسایل نقلیه در حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه و حدفاصل دزبن تا مکارود در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و حدفاصل میانک تا مکارود در مسیر شمال به جنوب این محور سنگین است.

همچنین ترافیک وسایل نقلیه در محدوده سه‌راهی چلاو در مسیرهای رفت و برگشت محور هراز و حدفاصل پارک جنگلی سراوان تا امامزاده هاشم در محور قدیم رشت - قزوین سنگین است.

برپایه این گزارش، ترافیک وسایل نقلیه در حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک در آزادراه قزوین - کرج و محدوده گلدشت در آزادراه کرج - قزوین سنگین گزارش شده است.

گفتنی است، تردد در مسیرهای رفت و برگشت محور فیروزکوه، محور قدیم تهران - بومهن و آزادراه‌های تهران - پردیس، تهران - شمال و قزوین - رشت روان بوده و محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی هستند.

صبح امروز جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور و محور فشم خبر داد و گفت: این محدودیت‌ها با هدف مدیریت بار ترافیکی و افزایش ایمنی سفرها اجرا خواهد شد.

سرهنگ سیاوش محبی اظهار داشت: از ساعت ۰۹:۰۰ صبح امروز تردد خودروهای سواری به مقصد چالوس در آزادراه تهران- شمال با محدودیت همراه شده‌ است.

وی افزود: از ساعت ۱۰:۰۰ امروز نیز در محدوده پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) تردد خودروها ممنوع خواهد شد.

سرهنگ محبی گفت: همچنین از ساعت ۱۲:۰۰، مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) به‌صورت یکطرفه می‌شود که این محدودیت تا ساعت ۲۴:۰۰ ادامه دارد و پس از آن، محور از پل زنگوله تا مرزن‌آباد مجدد دوطرفه خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس