کد خبر 1748073
تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۲

به گزارش مشرق، عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در توئیتر نوشت:

مسئله تنها این نیست که سه کشور اروپایی هیچ حق قانونی، سیاسی یا اخلاقی برای فعال‌کردن سازوکار «اسنپ‌بک» ندارند، حتی اگر این حق را هم داشتند حکایت «استفاده نکنی از دستت رفته» اینجا کارآیی ندارد.

تعبیر دقیق‌تر برای دوراهی سخت پیش روی سه کشور اروپایی آن است که «استفاده کنی از دستت رفته». و شاید بهتر باشد بگوییم: «استفاده کنی همه چیز از دستت رفته»

توصیه وزیر امور خارجه به سه کشور اروپایی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • حسین IR ۰۸:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    3 1
    تمدید ۶ ماهه مکانیزم ماشه یعنی حماقت محض.
    • IR ۱۵:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
      2 0
      متخصصی؟
    • IR ۱۷:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
      0 0
      جنگ و تحریم یعنی حماقت محض
  • IR ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    5 1
    فقط صبح تا شب کارت شده مصاحبه، توییت زدن و اظهار نظر در مورد اسنپ بک و برجام یعنی شما کار و مشغله فکری دیگری ندارید آقای عراقچی اسلاف و هم فکری های شما در دوران سیاه روحانی هم مملکت رو هشت سال درگیر برجام کردن و آخرش شد وضعیت کنونی حالا دیگه با اسنپ بک کشور رو درگیر امتیاز دهی کردین
  • IR ۰۹:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    5 0
    الان چی شد؟ مگر دو روز پیش با آژانس تفاهم نکردین به شرطی که دیگه، اسنب بک، نباشه؟! خدایی چکار میکنید....
  • FR ۱۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    0 2
    آفرین جالب بود
  • رضا قاسمی IR ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    1 0
    عراقچی فقط یک شاگرد دنباله رو ظریف خائن و غرب پرست است و از سیاست و غیرت بهره چندانی ندارد
    • IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
      0 1
      چرت نگو
    • CA ۱۸:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
      0 0
      مجبورید هی ساندیس بخورید و هی اراجیف بنویسید؟
  • DE ۱۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    2 0
    جواد ظریف اینروزها جست وخیز میکنه از این شاخه به اون شاخه و جیغ میزنه چرا خطر اسنب بک را جدی نمیگیرید و امتیاز نمیدهید؟!!
  • DE ۱۱:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    3 0
    تاکنون احدی از این تهدیدات سکته نکرده است، یا انتشار خبر آن هم مانند متن توافق کذایی برای مردم ایران «فوق سری» است؟
  • DE ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    2 0
    آنها حق دارند ! تو هم تهدید و توصیه و گنده گوئی را کنار بگذار ..فعلا شما برسردوراهی هستید : تسلیم بلا شرط یا جنگ و نابودی اوجب !
  • IR ۱۸:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    1 0
    چاره ای نیس جز سازش با اروپا هر تصمیم دیگری باعث به خطر افتادن موجودیت نظام است
  • مهدی MX ۰۱:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۴
    0 0
    اکسانی که کامنت تسلیم و از جنگ تحریم می ترسند باید بدانند که وقتی در مقابل دشمن کوتاه آمدی و ظعف نشان دادی به توانایی های نیروهای نظامی کشورت بی اعتمادیبودی در مقابل دشمن هیچ راهی جز تسلیم و تقدیم کشورت و اشغال آن به وسیله ناتو و امریکا و اسرائیل و نابودی آن و زیر چکمهای اشغال گر نداری.
  • مهدی MX ۰۱:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۴
    0 0
    اکسانی که کامنت تسلیم و از جنگ تحریم می ترسند باید بدانند که وقتی در مقابل دشمن کوتاه آمدی و ظعف نشان دادی به توانایی های نیروهای نظامی کشورت بی اعتمادیبودی در مقابل دشمن هیچ راهی جز تسلیم و تقدیم کشورت و اشغال آن به وسیله ناتو و امریکا و اسرائیل و نابودی آن و زیر چکمهای اشغال گر نداری.
  • تیمسار ایرانی IR ۰۶:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۴
    1 0
    همه می دانند تروئیکای اروپایی یک بازیگر درجه دو یا سه است و از خود اختیاری ندارد و معامله کردن با اینها اتلاف وقت است؛ این واشنگتن است که وقتی نوبت به معامله با ایران می‌رسد، همه کارت‌ها را در دست دارد. ایران چه دارد؟ آیا بازدارندگی در مقابل حمله احتمالی امریکا و شرکایش دارد!!! همان طور که اسرائیل ایران را سر اختاپوس می داند.. ایران هم باید به فکر حمله راهبردی به امریکا باشد به طوری که با 3 حمله همزمان بتواند این کشور را در مقابل سایر رقبا یک ببر بی دندان کند. """یعنی جنگ با ایران مساوی باخت در برابر سایر رقبا باشد."""

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس