آوارگی ۶۰۰۰ شهروند فلسطینی در بمباران‌های امروز غزه

سخنگوی سازمان امداد و نجات نوار غزه از آوارگی ۶۰۰۰ شهروند فلسطینی در بمباران‌های امروز غزه خبر داد.

به گزارش مشرق، «محمود بصل»، سخنگوی سازمان امداد و نجات نوار غزه روز شنبه اعلام کرد: اشغالگران امروز نسبت به تخریب برخی ساختمان‌ها هشدار دادند اما خانه‌های دیگری را هدف قرار دادند که از قبل تعیین نشده و همین مسئله باعث افزایش تعداد شهدا به مجروحان شد.

وی گفت: امروز بیش از ۶۰۰۰ شهروند فلسطینی آواره شده و پس از هدف قرار گرفتن خانه‌هایشان بدون سرپناه شدند.

محمود بصل افزود: ساکنان غزه با توجه به ادامه محاصره و بمباران‌ها در شرایط بسیار سختی به سر می‌برند و هم اکنون بیش از یک میلیون نفر در شهر غزه به دلیل سیاست‌های کنونی اسرائیلی در معرض مرگ قرار دارند.

سخنگوی سازمان امداد و نجات غزه بیان کرد: زندگی هزاران کودک در شهر غزه نیز به دلیل گرسنگی، فقدان مولفه‌های اساسی حیات و وخامت اوضاع انسانی به شدت در معرض خطر قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس