کد خبر 1747548
تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۰
آمریکا، انصارالله یمن را تحریم کرد

ایالات متحده بزرگترین تحریم‌ها از نوع خود را علیه جنبش انصارالله یمن اعلام کرد.

به گزارش مشرق، وزارت خزانه‌داری ایالات متحده تحریم‌های جدیدی را اعلام کرد که ۳۲ فرد و نهاد و چهار کشتی وابسته به گروه انصارالله را شامل می‌شود.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد هدف از این تحریم‌ها مختل کردن منابع مالی و عملیات انصارالله در دریای سرخ است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد این تحریم‌ها شامل شرکت‌هایی در کشورهای دیگر می‌شود که متهم به حمل محموله‌های دو منظوره برای انصارالله هستند.

جنبش انصارالله یمن در حمایت از مردم غزه، از زمان شروع حملات رژیم صهیونیستی در این باریکه، مواضع این رژیم را در اراضی اشغالی و نیز کشتی‌های مرتبط با رژیم را در دریای سرخ و عرب هدف قرار می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۳:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۰
    0 0
    انصارالله خیلی ترسید خخخ
  • IR ۰۱:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
    0 0
    جای خوشحالیست چرا که هر وقت این آمریکایی های درمانده یک گروهی را تحریم می کنند، آن گروه و جنبش قویتر هم می شود!
  • IR ۰۷:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
    0 0
    اوخ اوخ اوخ!! 😜😜🤣🤣🤣🤣🤣

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس