کد خبر 1747105
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۰
حسین شریعتمداری

مدیر مسئول کیهان گفت: در بیانیه جنبش حماس آمده است که سران این جنبش در حال مذاکره پیرامون پیشنهاد ترامپ بوده‌اند، ولی در همان حال ترامپ به اسرائیل برای حمله نظامی به میز مذاکرات چراغ سبز داد...

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به محل مذاکره سران جنبش حماس در دوحه قطر، مذاکره با آمریکا را «تله‌ای امنیتی» توصیف کرد و تأکید کرد: «کسانی که هنوز هم دم از مذاکره با آمریکا می‌زنند، اگر احمق نباشند، خائنند.»

وی با استناد به اعلام رسمی رژیم صهیونیستی مبنی بر انجام این حمله با اطلاع و پوشش امنیتی آمریکا، گفت: «آمریکا با پهن کردن تله مذاکره با ایران، زمینه حمله نظامی رژیم صهیونیستی به کشورمان را فراهم کرد و با تله مذاکره در دوحه، سران حماس را برای حمله اسرائیل به محل مذاکره جمع کرد.»

شریعتمداری افزود: «در بیانیه جنبش حماس آمده است که سران این جنبش در حال مذاکره پیرامون پیشنهاد ترامپ بوده‌اند، ولی در همان حال ترامپ به اسرائیل برای حمله نظامی به میز مذاکرات چراغ سبز داده و از این حمله حمایت امنیتی و هوائی نیز کرده است.»

مدیر مسئول کیهان با تأکید بر اینکه تجربه دوحه نشان داد مذاکره با آمریکا نه‌تنها بی‌فایده بلکه خطرناک است، تصریح کرد: «اکنون با جرأت و بدون کمترین تردیدی می‌توان گفت از این پس کسانی که پیشنهاد مذاکره با آمریکا را مطرح می‌کنند، یا فوق‌العاده احمقند و یا خائنند و نقش پادوهای داخلی دشمن را بر عهده دارند.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «در هر دو صورت، چه حماقت و چه خیانت، این افراد اولاً شایسته مسئولیت نیستند و ثانیاً مراجع قضائی و اطلاعاتی نباید از کنار این مسئله بی‌تفاوت بگذرند.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 22
  • در انتظار بررسی: 47
  • غیر قابل انتشار: 6
  • IR ۲۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۸
    0 0
    حق گفتی احسنت
  • کامبیز IR ۰۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    6 1
    هر چند به هیچ عنوان با خط مشی سیاسی آقای شریعتمداری موافق نیستم،ولی حرفش در اینمورد صد در صد حقه. حکام بی غیرت عرب با هماهنگی آمریکا و اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه فقط به ظاهر حمله به ایران رو محکوم کردند،ولی تمام امکاناتشان در اختیار دشمن بود،حالا نوبت خودشونه،بعد ترکیه ،جالبه حتی الان جرات دفاع از خاک خودشون رو ندارند،واجازه استفاده از سلاحهایی که از اربابان آمریکا خریده اند رو ندارند. ولی ایران سربلند و آزاده است یا علی مدد
    • IR ۱۴:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
      1 0
      منفی دادم چون با تمام وجود با خط مشی جناب آقای شریعتمداری موافقم. شما هم نمی‌تونی با هز مشی درست ایشان مخالف باشی اما با نظر ایشان موافق. نفاق حتی با نیت خوب هم بد است.
  • IR ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    6 0
    البته اگر مسوولین قضایی ... یا... نباشند.۱۴
    • ارسلان IR ۱۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
      1 0
      واقعا.
  • US ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    7 0
    جانا سخن از زبان ما میگوئی.. سران عرب و و سران روشنفکران دو هزاری و مدافعین مذاکره با آمریکا هنوز به نیرنگ های آمریکا ی نبرده اند. آمریک’آمریکا مرگ به نیرنگ تو.ذره ای اطمینان به آمریکا واقعا احمقانه است.اگر کشورهای عربی دسته جمعی برای نابودی اسرائیل حمله نکنند روزی خواهد آمد که بعد از نابودی غزه نوبت نابودی آنها خواهد. سید. ای سران عرب از خواب غفلت بیدار بشوید قبل از آنکه دیر بشود.
  • IR ۰۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    10 1
    كدوم مسئول قضایی و امنیتی حاجی؟!!اینا حودشون هم شریک جرم هستند با این کوتاهی ها.
  • CA ۰۲:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    2 8
    خوبه شریعتمداری تنگه رو نبست۔
    • IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
      1 0
      نظری در مورد کرنش نظام در قبال گروسی ندارد؟
  • IR ۰۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    3 6
    دستورات جدید از تلاویو و مسکو رسیده
  • مجید US ۰۴:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    11 2
    کاملا صحیح می‌فرماید!! کسانی که با غرب مذاکره میکنند خاعن هستند چون از حماقت گذشته!!
  • محمد IR ۰۵:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    4 2
    اگرازاین به بعدبرای حرفهای نامربوط جریمه یامالیات سنگین گرفته شودحمقاوخائنین خفه میشوند
  • سرمدی US ۰۶:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    10 2
    شهادت می‌دهم که احمق نیستند و خائنند
  • IR ۰۷:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    10 2
    عراقچی نکبت ۲ رو امضا کرد....
  • سعیدجلیلی IR ۰۷:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    8 2
    عراقچی بازم کولش و رداشته و رفته مذاکره کنه/این ادم کلن عاشق مذاکره است
  • IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    12 1
    کاش اداره کشور را به حاج حسین می سپردند تا از این بلاتکلیفی در می آمدیم
    • IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
      0 0
      حاجی تنگه را می بنده و کار را یکسره میکنه
  • کارشناس IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    0 0
    عمل به جای شعار شعار اسرائیل است
  • IR ۱۲:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    1 0
    ایران و مسلمانان همه باید دنبال متحد کردن کشور های اسلامی و کشورهای بی طرف و همسو در مقابل جنایات صهیونیزم جهانی باشد .از رابطه با دولت های امریکا و اروپا جز خسارت چیزی نصیب ما نمیشود . چون خود انها پادو های صهیونیزم جهانی هستند .امروز سایه شوم صهیونیزم بر سر بیشتر کشور های جهان سایه افکنده و حتی مردم امریکا و اروپا هم در اتش انها میسوزند .استرالیا ،کانادا،اکراین ،کره جنوبی و....همه در سیطره صهیونیست ها هستندهیچ کشوری به تنهایی نمیتواند جلو انها بایستد حتی اگر کشور های قدرتمندی مثل چین و روسیه باشند .
  • ایرانی DE ۱۳:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    2 0
    اداره کشور از کاخ سفید دیکته میشه.
  • IR ۱۴:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    2 0
    از این به بعد خواستین مذاکره کنیداول اعلام آماده باش کنید و آژیرهای قرمز را به صدا دراریدبلکه به جایی پناه ببریم
  • IR ۱۵:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    1 0
    یعنی ببخشید ... هم بود تا حالا فهمیده بود مذاکره با آمریکا فقط دام و تله ای هست برای ما تا از حالت تدافعی و آماده باش خارج بشیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس