کد خبر 1745967
تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۲
قرارداد ۴۵ میلیون دلاری «گوگل» با دفتر بنیامین نتنیاهو

دفتر نخست وزیری اسرائیل قرارداد تبلیغاتی ۴۵ میلیون دلاری با شرکت گوگل برای تقویت حمایت این شرکت در راستای بهبود وجهه رژیم صهیونیستی در فضای مجازی منعقد کرده است.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، وبگاه «دروپ‌سایت نیوز» در گزارشی نوشت که شرکت اینترنتی «گوگل» قراردادی به ارزش ۴۵ میلیون دلار با دفتر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای افزایش تبلیغات به نفع رژیم صهیونیستی از طریق پلتفرم‌های خود منعقد کرده است.

بر اساس این گزارش این قرارداد از اواخر ژوئن گذشته به مدت ۶ ماه آغاز شده و صراحتاً تبلیغات به نفع رژیم صهیونیستی را دنبال کرده و گوگل را در جایگاه «طرف اصلی حامی پیام‌های نتانیاهو» قرار می‌دهد.

این توافق پس از اعلام محاصره کامل غزه و ممنوعیت ورود مواد غذایی، دارو و سوخت توسط دولت اشغالگر در ماه مارس گذشته صورت گرفت.

بر اساس این گزارش کمپین تبلیغاتی مذکور شامل انتشار ویدئوهایی در یوتیوب است، از جمله این موارد کلیپی از وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با عنوان «در غزه غذا هست» که بیش از ۶ میلیون بازدید کننده داشته است.

توافق مذکور همچنین شامل استفاده از اینفلوئنسرهای آمریکایی و صرف میلیون‌ها دلار برای تبلیغات پولی از طریق پلتفرم‌های «ایکس» به مبلغ (۳ میلیون دلار) و پلتفرم «اوت‌برین / تیدز» به مبلغ (حدود ۲.۱ میلیون دلار) می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علـی IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۵
    0 0
    دیگـه خیلی دیـر شده
  • DE ۱۴:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۵
    0 0
    تا می‌توانید در گوگل نسل کشی توسط اسراییل را سرچ کنید و سوال کنید چون هوش مصنوعی است و می‌توان آن را آموزش داد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس