کد خبر 1744390
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۳
شگردهای جدید سارقان در تهران+فیلم

پلیس آگاهی تهران با دستگیری ۱۴۵ سارق حرفه‌ای و ۱۵ مالخر، پرده از شگردهای آنان برداشت.

به گزارش مشرق در روزهایی که امنیت و آسایش شهروندان به دغدغه‌ای همگانی تبدیل شده، پلیس آگاهی پایتخت با اجرای عملیاتی گسترده و ضربتی، ضربه‌ای مهلک به شبکه سازمان‌یافته سارقان و کلاهبرداران وارد کرد. آنچه در پی می‌آید، گزارش مفصلی از این طرح بزرگ پلیسی است که منجر به دستگیری ۱۴۵ سارق حرفه‌ای و ۱۵ مالخر شد.

در این عملیات، نه تنها انبوهی از اموال مسروقه شامل صدها گوشی تلفن همراه، سلاح و جواهرات کشف شد، که شیوه‌های عجیب و گاه غریب مجرمان نیز آشکار گردید؛ از سارقانی که در پوشش کمک‌رسانی به سالمندان، کارت‌های بانکی آنان را تخلیه می‌کردند، تا کلاهبردارانی که با فیش‌های جعلی کسبه را فریب می‌دادند و حتی زنی که طلای کودکان را در اماکن مذهبی به سرقت می‌برد.

این گزارش، روایتی میدانی از ابعاد این دستگیری‌ها، اعترافات متهمان و هشدارهای جدی پلیس برای شهروندان است تا بیش از پیش، مراقب باشند و در عین حال، بدانند که دست قانون در رسیدن به مجرمان، کوتاه نیست.

شگردهای جدید سارقان در تهران+فیلم

کشفیات گسترده و بازگشت اموال به صاحبان آنها

سردار علی ولی‌پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری ۱۴۵ سارق حرفه‌ای و ۱۵ مالخر در یک طرح ضربتی خبر داد و تأکید کرد که با هماهنگی قضائی، با این متهمان که به صورت باندی عمل می‌کردند، با اشد مجازات و بدون هیچ‌گونه ارفاقی برخورد خواهد شد.

به گفته وی در بازرسی از محل اختفای این افراد، ۴۰۵ دستگاه گوشی تلفن همراه مسروقه ۶ قبضه سلاح جنگی و مقادیر زیادی از اموال شامل ارز و طلا کشف و ضبط شد. به گفته رئیس پلیس آگاهی پایتخت، این اموال در روز جاری تحویل مال‌باخته‌ها خواهد شد.

در ادامه بررسی پرونده این شبکه سرقت، جزئیات شگردهای برخی از دستگیرشدگان فاش شده است.

شگردهای جدید سارقان در تهران+فیلم

سرقت در پوشش کمک‌رسانی

یکی از متهمان اعتراف کرد که با انتخاب سالمندان به عنوان قربانی، پشت سر آنها در صف عابربانک می‌ایستاد. وی با بهانه کمک برای انجام کارت‌به‌کارت، کارت بانکی اصلی فرد را می‌گرفت، رمز عبور را حفظ می‌کرد و سپس یک کارت تقلبی را به او بازمی‌گرداند. این سارق با کارت اصلی، تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان از حساب قربانیان برداشت کرده و دلیل ورود به این جرایم را اعتیاد عنوان کرد.

کلاهبردار حرفه‌ای فیش‌های جعلی

یکی دیگر از این متهمان که به صورت انفرادی عمل می‌کرد، با مراجعه به فروشگاه‌ها، به‌ویژه فروشگاه‌هایی که دارای فروشنده خانم بوده‌اند، پس از خرید، فیش پرداخت جعلی نشان می‌داد و کالاها را می‌ربود. وی حتی با برقراری تماس تلفنی، قربانیان خود را تهدید می‌کرد تا مانع از شکایت آنان شود. این فرد به کلاهبرداری از بیش از ۵۰ نفر و سرقت اموالی به ارزش حدود ۱۰۰ میلیون تومان اعتراف کرد.

در همین رابطه، یکی از مال‌باختگان گفت: دو ماه پیش، ساعت ۹:۳۰ شب، فردی به مغازه ما آمد و پس از خرید، یک فیش جعلی به مبلغ ۱۲ میلیون تومان به فروشنده نشان داد و ادعا کرد مبلغ را کارت‌به‌کارت کرده است.

سرقت از کودکان در اماکن مذهبی

از دیگر متهمان دستگیرشده، زنی ۳۳ ساله است که اعتراف کرد کودکان را در حرم «امامزاده صالح تهران» به بهانه‌های مختلف به گوشه‌ای خلوت می‌برده و گوشواره و زیورآلات طلای آنان را می‌دزدیده است.

سارق باتری چراغ‌های راهنمایی

در ادامه این عملیات، فردی که مسئول خاموشی مکرر چراغ‌های راهنمایی در غرب تهران بود نیز دستگیر شد. وی اعتراف کرد در شبانه‌روز از چراغ‌ها بالا رفته و باتری آنها را برای فروش به قیمت ناچیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان سرقت می‌کرده است.

هشدار قاطع پلیس و درخواست از شهروندان

سردار ولی‌پور گودرزی با اشاره به اینکه پرونده‌های باندی از سوی شخص دادستان به صورت ویژه پیگیری می‌شود، گفت: «این افراد به هیچ‌وجه از ارفاقات قضائی مانند مرخصی یا قرار وثیقه برخوردار نخواهند شد و تمام مدت محکومیت خود را در زندان خواهند بود تا بازدارندگی لازم ایجاد شود

وی همچنین از شهروندان درخواست کرد: لطفاً از انتشار فیلم جرایم در فضای مجازی خودداری کنید. این کار، موجب فرار مجرم شده و دستگیری او را سخت می‌کند. مستندات را در اختیار پلیس بگذارید تا ما بتوانیم با قدرت و سرعت بیشتری عمل کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    12 0
    به خاطر نداشتن بودجه چند روز بعد ازاد میشن
    • ایرانی GB ۲۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
      0 0
      این کثافت ها وقتی دستگیر میشن چقدر صداشون لطیف و مهربانانه میشه انگار که از لحظه تولد معصوم بدنیا اومدن ! یک جوری صحبت میکنن که انگار سرشار از محبت هستن و همینجوری الکی الکی دست شون به دزدی رفته , .... اینها وقت دله دزدی هاشون هم همینجوری لطیف و مهربانانه دست به سرقت میزدن یا اینکه مثل یک حیوان بجون اموال دولت و ملت و بچه کوچیک مردم افتادن ؟ و همچین که دستگیر میشن خودشون رو مثل موش مچاله شده جلوی دیگران نمایش میدن بلکه کسب ترحم بکنن و فوری آزاد بشن
  • IR ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    8 0
    تا کنون هرچی از من سرقت شده پیدا نشده اگر هم شده خورده شده دروغ نگویید
  • IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    8 0
    چرا نه میترسن نه استرسی دارن ؟؟؟؟؟ چون میدونن میخوان برن هتل ۵ ستاره یه مدت اونجا بمونن بعد دوباره آزاد میشن ...
  • متأسف IR ۰۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    8 0
    حالا که افغان ها هم اخراج شدن چرا دزدی اموال هموطنان؟ چرا نمیرن مشغول کار حلال بشن
    • IR ۱۴:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
      5 1
      کجا اخراج شدن ؟ وزیر کشور گفته هنوز ۲ میلیون افغانی غیرمجاز هست ، اون مجازها هم اکثرا دزد و خلافکار و کلاهبردار هستن
  • جواد IR ۱۰:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    5 1
    تعداد محدودی اتباع اخراج شدن حدود چهل درصد کرایه خونه اومده پایین اگه حدود بیست میلیون نفر افغان از ایران اخراج بشن ایران بهشت میشه قدم به قدم کشور پراز افغانه همشون هم تقریبا وهابین وزادوولدی نجومی دارن تغییر بافت جمعیتی حتمیس یهود پشت کوچ اتباع وهابی به ایرانه هدف سقیفه نشین کردن ایران وخلق ابر تورمه علت ناترازی ها و گرونی درایران اتباععععععععع هستن سالی بالا صد میلیارد دلار اتباع یارانه وارز برا چنج درامدشغلشون می‌خوان حدود هفت میلیون وسیله نقلیه اتباع در کشور تردد میکنند هر کدوم روزی پنج لیتر بنزین مصرف کنند میشه سالی بالا دوازده میلیارد لیتر بنزین اتباع مصرف میکنند میلیونها خونه اتباع آب برق گاز وووووووو مجانی میگیرن نسبت به قیمت جهانی چهل درصد نون کشور را اتباععععععععع مصرف میکنند علاوه بر یارانه خواری اتباع. حدود پنجاه تا هفتاد میلیارد دلار اتباع ارز از ایران خارج میکنند بابت درآمد شغلشون اگه یارانه ها به کدملی داده نشه جمعیت اتباععععععععع از ایرانی ها بیشتر خواهد شد
  • علی IR ۱۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    4 0
    باتشکر از نیروی محترم انتظامی که با به خطر انداختن جان خود با مجرمان برخورد میکنند ولی متاسفانه پیگیری پرونده های قضایی بسیار زمان بر است بعنوان مثال سارقین منزل که 5 شاکی خصوصی دارند و بهمن ماه سال گذشته دستگیر شده اند هنوز برایشان دادگاه تشکیل نشده و جواب دادسرا به شکات این است که باید صبر داشته باشید
    • IR ۱۵:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
      0 0
      ناراحت نباش چندوقت دیگر آزاد می شوند ودنبال خلاف مجدد می روند
  • IR ۱۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    5 0
    بهترین کار تبعید آنها به دل کویر است. این بیدین ها لیاقت زندگی در اجتماع رو ندارن.
  • IR ۱۴:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    8 0
    چراغ راهنمایی پلیس می دزدن . آخه این چه وضعیتی است وقتی قانون الهی درباره دزد جماعت اجرا نمی شه همین می شه که پلیس هم در امان نمی مونه
  • محمود IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    3 0
    مگر قرار نشد مال خر ها نقره داع شوند موقعی که اخبار دروغ پخش می کنید نتیجه اش می شود جری سارقان و مالخرها .
  • ادرین DE ۱۷:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    4 0
    این باتری دزد چه قدر پر رو بود. بهش میگه چه جوری سرقت میکردی میگه چه جوری نداره دیگه. می رفتم بالا ! انگار مطمئنه که هیچ کاریش ندارن. لااقل چارتا شلاق باید بزنن که دفه دیگه وقتی میان مصاحبه از ترس خیس کنن خودشون نه اینجور انگار طلبکارها حرف بزنن.
  • ایرانی IR ۱۹:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    3 0
    این سارقان آدم بشو و توبه کار نمی شوند،فقط همان احکام اسلام درمورداینها اعمال بشه. اینامیرن زندان اونجا آموزشهای تازه ای می بینند و دوباره پس ازآزادی یامرخصی مرتکب سرقت میشوند.
  • علی IR ۰۸:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
    1 0
    کاش می شد باور کرد
  • IR ۱۲:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۵
    0 0
    از این طرف بگیرین و از آن طرف با حریمه نقدی آزاد کنید و بعد از مدتی دوباره بگیرید و آزاد کنید و هی تکرار و تکرار و تکرار......................فقط بیان شیتیل را بدهند و بروند برای شما هم بهتره.دیگه دستگیر هم نکنید و خودتان را اذیت نکنید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس