کد خبر 1741227
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۸
واکنش «اردوغان» به نشست پوتین و ترامپ در آلاسکا

رئیس جمهور ترکیه در خصوص نشست روز گذشته میان رؤسای جمهور روسیه و آمریکا در آلاسکا گفت: مذاکرات پوتین و ترامپ در آلاسکا انگیزه جدیدی برای حل مناقشه اوکراین ایجاد می‌کند.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه امروز شنبه به موضع گیری در خصوص نشست روز گذشته میان رؤسای جمهور روسیه و آمریکا در آلاسکا پرداخت.

رئیس جمهور ترکیه در این خصوص گفت: مذاکرات پوتین و ترامپ در آلاسکا انگیزه جدیدی برای حل مناقشه اوکراین ایجاد می‌کند. ترکیه از دیدار سران کشورهای روسیه و ایالات متحده استقبال می‌کند.

رجب طیب اردوغان در این باره اضافه کرد: ترکیه به صلح پایدار در اوکراین امیدوار است و آماده است تا در ایجاد آن مشارکت کند.

این در حالیست که «دونالد ترامپ» و «ولادیمیر پوتین» روسای جمهور آمریکا و روسیه دیروز جمعه در آلاسکا با یکدیگر دیدار کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • US ۰۷:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۶
    0 0
    پاچه خوار و منافق اعظم وارد شد
  • IR ۰۸:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۶
    0 0
    پاچه خوار اعظم! دستیار بزرگ نتانیاهو! نمیدانیم از اوضاع داخلی بیزار باشیم یا از آنچه در منطقه و دنیا میگذرد. کلا صداقت و انسانیت در حکومتها پر!!!
  • NL ۱۰:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۶
    0 0
    لاشخور واقعی از چندش آورترین گونه اش!
  • سعید IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    0 0
    سلام.عجیبه دوستان،مشکلات واسترسها از خانه خودمان شروع میشود وتا آلاسکا ودیدار پوتین وترامپ ادامه پیدا میکند.یعنی شخص خود من یک روز بدون استرس در کل عمر ۵۰ ساله نداشته ام.واقعا کسی میداند علت اصلی چه هست.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس