کد خبر 1740477
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
کاپیتان استقلال مشکلی برای بازی با تراکتور ندارد

کاپیتان تیم فوتبال استقلال که در جریان دیدار سوپرجام از ناحیه کتف دچار آسیب دیدگی شده بود به بازی هفته اول لیگ بیست و پنجم خواهد رسید.

به گزارش مشرق، تیم‌های فوتبال استقلال و تراکتور شامگاه دوشنبه ۲۰ مرداد در دیدار سوپرجام به مصاف هم رفتند که این مسابقه با برتری شاگردان دراگان اسکوچیچ به پایان رسید. روزبه چشمی، کاپیتان استقلال، در دقیقه ۱۲ گل اول تیمش را به ثمر رساند، اما در جریان برخورد شدیدی با ادیب زارعی، دروازه‌بان جوان تراکتور، از ناحیه کتف دچار آسیب‌دیدگی شد.

با این حال، MRI انجام شده روز گذشته برای این بازیکن رضایت‌بخش بوده و چشمی می‌تواند استقلال را در دیدار هفته اول لیگ بیست و پنجم مقابل تراکتور، که سه‌شنبه ۲۸ مرداد در ورزشگاه شهید سلیمانی تبریز برگزار می‌شود، همراهی کند.

چشمی در فصل جاری یکی از مهره‌های کلیدی استقلال محسوب می‌شود و به عنوان کاپیتان اول تیم نقش مهم و تأثیرگذاری در ترکیب آبی‌پوشان دارد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • FR ۱۲:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
    1 1
    بیاد اون یکی کتفش هم بشکونیم بره یکسال مرخصی 😂😂😂
    • IR ۱۵:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
      1 0
      ولی کاری ندارم روزبه گلادیاتور لنگیا رو بد میسوزونه
  • IR ۱۵:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
    1 0
    با اون مشتی که دروازبان تراکتور کوبید تو صورتش هر کی هم بود مصدوم میشد بعد جالبه داور هم انگار نه انگار. قسم میخورم اگه این حرکتو دروازبان استقلال انجام داده بود نه تنها اخراج میشد بلکه همون شب جلسه اضطراری برگزار میکردن و 6جلسه هم محرومش میکزدن
    • IR ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
      0 1
      عجب به چیزهای دلخوشید بابا بازی کنین شده تیم سالمندان آبرو برها

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس