کد خبر 1739195
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
1

وزیر امور خارجه ایران، و بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر، پنج‌شنبه شب در تماسی تلفنی به بحث درباره روابط دو جانبه و آخرین تحولات منطقه‌ای و جهانی پرداختند.

به گزارش مشرق، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر، پنج‌شنبه شب در یک تماس تلفنی در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کردند.

در این تماس، دو طرف در خصوص شرایط وخیم انسانی در غزه بر اثر تداوم محاصره ظالمانه این باریکه و طرح‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی برای تشدید حملات و اشغال کامل نوار غزه، گفتگو نموده و بر ضرورت اقدام موثر کشورهای اسلامی برای توقف نسل‌کشی و ورود فوری کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی به این باریکه تاکید کردند.

دو طرف همچنین در خصوص تحولات لبنان و ضرورت حفظ فضای اعتماد و هماهنگی داخلی میان جناح‌های مختلف سیاسی و پرهیز از اقداماتی که می‌تواند منجر به تنش‌های داخلی شود، گفتگو کرده و در این راستا، خروج کامل رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی در جنوب لبنان و توقف حملات این رژیم به لبنان را ضروری دانستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • DE ۱۳:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۷
    0 0
    چه خبره، با فواصل نسبتاً کوتاه، تماس تلفنی با وزیر امور خارجه مصر؟! همیشه هم اعلام می شود "بحث درباره روابط دو جانبه و آخرین تحولات منطقه‌ای و جهانی"!
  • IR ۱۷:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۷
    0 0
    مرد دیپلمات! روی نقشه منطفه کشوری و حاکمیت همسویی در صنعاهم وجود دارد.
  • US ۲۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۷
    0 0
    تماس ها برای فریب ایران
  • IR ۲۲:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۷
    0 0
    این همه صحبت می کنید که چه بشود؟ نه در مورد غزه کاری کردید ونه در مورد جنگ اسراییل با ایران کمک خاصی کرد.فقط هزینه تلفن زیاد میشود. عرضه ندارید بعنوان ۲ کشور قوی مسلمان اسراییل را نابود کنید بدرد چه می خورید؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس