تلاش ایران و افغانستان برای بازگشت تدریجی اتباع افغان

سرپرست سفارت ایران در کابل از افزایش تلاش‌ها برای بازگشت تدریجی و عزتمندانه اتباع افغانستان با هماهنگی مسئولین دو کشور خبر داد.

به گزارش مشرق، «علیرضا بیکدلی» سرپرست سفارت ایران در کابل امروز ۲۰ تیرماه در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: وزارت کشور و نهادهای ذیربط جمهوری اسلامی با تاکید بر مشترکات و پیوندهای ناگسستنی دو کشور، در روند فعلی ساماندهی مهاجرین و اتباع غیر قانونی افغانستان با تکیه بر اصول سیاست همسایگی به بازگشت تدریجی و عزتمندانه اتباع مزبور بیش از پیش توجه می‌کنند.

سرپرست سفارت ایران با اشاره به اینکه تلاش برای هماهنگی بین مسئولین دو کشور به منظور مدیریت درست بازگشت مهاجرین در حال افزایش است، گفت: هر گونه پیشنهاد و نظر برای بهبود روند بازگشت و آسایش اتباع افغانستان در هنگام بازگشت مورد توجه قرار می‌گیرد.

بیکدلی با قدردانی از تلاش‌های دولتی و مردمی جمهوری اسلامی ایران جهت کاهش مشکلات بازگشت اتباع افغانستان به ویژه در مناطق مرزی گفت: بذل احترام و همدلی بیشتر در زمینه بازگشت تدریجی و داوطلبانه اتباع غیرقانونی افغانستانی موجب تقویت پیوندهای همسایگی دو ملت و تقویت مناسبات دو کشور خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 6
  • غیر قابل انتشار: 0
  • NL ۱۸:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    7 0
    وقتی به تهران حمله شده دیگه هیچ کشوری تو منطقه نباید انتظار عزت و احترام داشته باشه. خارجی هر چی هست بریزید بیرون. با ویزا، بدون ویزا، هرچی.
  • IR ۱۸:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 5
    اغلب شماره تلفن ها که با تلویزیون اینترنشنال تماس گرفتند از  پانترکهای تجزیه طلب بودند. مرز ترکیه را کنترل کنید
  • IR ۱۸:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 2
    نصف کسانیکه به عنوان توریست و یا راننده کامیون کالای ترانزیت از ترکیه وارد می‌شوند یا داعشی هستند یا مامور موساد . همین ها ریز پرنده ها را با دهها کامیون تورک وارد ایران کردند .
  • IR ۱۸:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 2
    موقعی که تلویزیون اینترنشنال، افکار عمومی ما را سرگرم جوسازی علیه  افغانيها کرده بودند،  اسرائیل  داشت  توسط پانترکها ی بی وطن،  از خاک ترکیه و آذربايجان  ریز پرنده و خرابکار وارد کشورمان میکرد.
  • IR ۱۸:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 2
    باید قانونی تصویب شود که شهروندان ترکیه که می‌خواهند وارد ایران بشوند ویزا بگیرند. زیرا نصف اینا اسرائیلی هستند با گذرنامه ترک وارد ایران میشن
  • IR ۱۸:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 0
    قراره بقیه ملت هم قتل عام کنن برای اسرائیل
  • IR ۱۸:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 1
    جاسوس های اسراییل با گذرنامه ترکيه بدون ویزا می‌توانند به داخل کشور تردد کنند . چرا اجازه می‌دهید توابع ترکیه بدون ویزا وارد کشور شوند ؟
  • IR ۱۹:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    2 0
    تاجیکستان اتباع غیر مجاز خطر را حس کرده و دو هفته مهلت داده پاکستان که اتباع را اخراج کرد ورود اتباع را به استان تهران ممنوع کنید و دستور تخلیه دهید
  • DE ۲۲:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    1 0
    بريزيد بيرون اين اوباش نمك نشناس افغاني را! فقط مشغول دشنام و ناسزاگويي ايران هستن
  • کشاورز IR ۰۸:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
    0 0
    آخه خبرها از مرز میلک میرسه مرز خالی است .هیچ افغانی طرد نمیشوند
  • IR ۱۲:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
    0 1
    موقعی که تلویزیون اینترنشنال، افکار عمومی ما را سرگرم جوسازی علیه  افغانيها کرده بودند،  اسرائیل  داشت  توسط پانترکها ی بی وطن،  از خاک ترکیه و آذربايجان  ریز پرنده و خرابکار وارد کشورمان میکرد.
  • IR ۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
    0 1
    پانترکها و رسانه های بیگانه  مسولان ایرانی را  فریب دادند. افغانی  جاسوس نبود ، ۷۱۰۰۰  نفری که با پیش شماره ۰۹۱۴  با تلویزیون  اینترنشنال   تماس میگرفتند جاسوس بودند.
  • IR ۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
    0 1
    رفتار زشتی که با افغانها انجام شد  خط نفوذیها بود . هک و افشای اسناد اینترنشنال نشان داد که آنها مسولین وافکار عمومی‌ ایران را گمراه کرده بودند. زیرا  جاسوس ها ترک بودند. و ما افغانيها  را اخراج کردیم!
  • IR ۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
    0 1
    بیشترین کمک جاسوسی ، تدارکاتی اطلاعاتی به اسرائیل توسط کشور ترکیه صورت گرفت زیرا ۴۰ کامیون ریز پرنده توسط ترکیه وارد ایران شد
  • IR ۱۲:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
    0 1
    جاسوس ها ترک بودند. ما افغانيها  را اخراج کردیم!
  • IR ۱۲:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
    0 1
    آن ۷۱۰۰۰ نفری که در لیست هک اینترنشنال منتشر شده و با پیش شماره ۰۹۱۴ با رسانه دشمن در تماس بودند را شناسایی و زیر نظر بگیرید . علاوه بر آنها تمام کسانیکه با پاسپورت ترکیه در ماههای اخیر به ایران سفرکرده اند را بررسی کنید ، بسیاری از آنها اسرائیلی بودند که با همکاری دولت ترکیه پاسپورت ترکی گرفتند تا آزادانه به ایران سفر کنید. مراقب ترکیه باشید ، آنها برای اسرائیل کار میکنند .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس