کد خبر 1730812
تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸
ادعای ترامپ: من خیلی به اوکراین کمک می‌کنم

رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه جنگ اوکراین نباید از ابتدا شروع می‌شد، اما گفت که کمک‌های زیادی به کی‌یف برای جنگ با روسیه ارائه می‌کند.

به گزارش مشرق، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه جنگ اوکراین نباید از ابتدا شروع می‌شد، اما گفت که کمک‌های زیادی به کی‌یف برای جنگ با روسیه ارائه می‌کند.

ترامپ بامداد امروز (دوشنبه) در گفتگو با خبرنگاران در کاخ سفید، در پاسخ به این سوال که «چرا آمریکا نباید به اوکراین مانند اسرائیل کمک کند؟» توضیح داد: «من به اوکراین کمک می‌کنم. من خیلی به آنها کمک می‌کنم».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی همچنین افزود: «این جنگی است که هرگز نباید شروع می‌شد. اگر من [در آن زمان] رئیس جمهور بودم، الان جنگی با روسیه وجود نداشت».

این در حالی است که پیشتر نشریه «پالتیکو» از تعلیق ارسال مهمات و برخی موشک‌های ضدهوایی توسط آمریکا به اوکراین در بحبوحه خالی‌شدن انبارهای آمریکا خبر داد.

«آنا کلی» سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه در مصاحبه با شبکه «ان‌بی‌سی» تأیید کرد که ارسال مهمات به اوکراین متوقف شده و این کار به دلیل اولویت منافع آمریکا انجام می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۶
    0 0
    ترامپ افزود: جان عزیزم و روح جورج واشنگطون خیلی به زلی کمک صدقه ای میکنم بی هیچ چشم داشت. در اختیار گرفتن معادن اوکراین هم همش کذب است!
  • IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۶
    0 0
    ترامپ افزود: جان عزیزم و روح جورج واشنگطون خیلی به زلی کمک صدقه ای میکنم بی هیچ چشم داشت. در اختیار گرفتن معادن اوکراین هم همش کذب است!
  • IR ۱۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۶
    10 0
    میدونه روسیه واشنگتن رو خاکستر میکنه
  • IR ۱۳:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۶
    1 0
    وظیفه ات هست. باید به دلقک نیابتی ات کمک برسونی. از طرف تو داره میجنگه .مملکت رو بخاطر مصالح تو ویران کرده
  • IR ۱۴:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۶
    0 0
    اره جون بابای عوضی ات.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس