بن گویر بار دیگر خواستار نسل کشی کامل نوار غزه شد

ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی تند و بی‌سابقه گفت: : زمان غزه فرا رسیده است؛ باید درهای جهنم را به‌رویشان بگشاییم و آن‌ها را به کوچ وادار کنیم.

به گزارش مشرق، به نقل از شبکه الجزیره قطر، بن گویر مدعی شد: باید برای ساکنان غزه تاریخی مشخص تعیین کنیم تا اسیران اسرائیلی را تحویل دهند، در غیر این صورت، درهای جهنم را خواهیم گشود و هزاران نفر را خواهیم کشت.

تهدید بن گویر برای حمله گسترده به نوار غزه پس از آن صورت می گیرد که رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته نیز دست به جنایت زد و ۹۴ تن از مردم بی دفاع غیر نظامی فلسطینی را به شهادت رساند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، دیروز سه شنبه در جدیدترین آمار خود اعلام کرد: از تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون، شمار شهدای ثبت‌شده در نوار غزه به پنج هزار و ۷۵۹ نفر و تعداد مجروحان به ۱۹ هزار و ۸۰۷ نفر رسیده است.

همچنین در بیانیه این وزارتخانه آمده است که مجموع آمار قربانیان از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه در تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون، به ۵۶ هزار و ۷۷ شهید و ۱۳۱ هزار و ۸۴۸ مجروح رسیده است.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورَد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    2 0
    بن گویر دلش وره خیبر شکنون ما تنگ شده بید..
  • IR ۰۸:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    3 0
    طرف باید توی بخش مجرمین خطرناک زندان باشه ولی وزیر امنیت داخلی یک کشوره
  • IR ۰۹:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    2 0
    متاسفانه الان هم در غزه مشغول نسل کشی هستند اگر ما هم مطابق نقشه و میل غربی ها عمل کنیم ضعیف خواهبم شد و سرنوشت مردم مظلوم غزه در انتظار ما خواهد بود.
  • IR ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    1 0
    خوی وحشی گری و درندگی
  • ... IR ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    0 0
    زمانی که موشک هاشون تموم شد اتش بس رو قبول کردیم دیگه از ازادی قدس حرفی نزنید بزارید مثل خرمشهر خود خدا ازادش کنه با دستان اعراب
  • IR ۱۴:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    0 0
    خانه این بن گویر کجاست ؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس