کد خبر 1726885
تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷
لغو پروازها دوباره تا این تاریخ تمدید شد

وزارت راه و شهرسازی از تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ روز سه‌شنبه (سوم تیرماه) خبر داد.

به گزارش مشرق، براساس اعلام وزارت راه و شهرسازی در پی تحولات اخیر و به منظور صیانت از ایمنی مسافران و امنیت پروازها و با استناد به اطلاعیه‌های هوانوردی، فضای پروازی کشور تا ساعت ۱۴ روز سه‌شنبه (سوم تیر ماه ١٤٠٤) بسته اعلام می‌شود.

از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های کشور خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پروازها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.

گفته می‌شود به محض پایان وضعیت اضطراری و بازگشایی مجدد فضای هوایی کشور، اطلاع‌رسانی لازم از طریق سایت رسمی سازمان هواپیمایی کشوری (به نشانی www.caa.gov.ir) و نیز رسانه ملی و رسانه‌های معتبر کشور به آگاهی عموم خواهد رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس