کد خبر 1725803
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳
رئیس سابق سیا: ترامپ از جنگ عراق درس بگیرد

«لئون پانتا» رئیس سابق سازمان سیا با یادآوری حمله آمریکا به عراق، آن را «اشتباهی وحشتناک» نامید و خطاب به دونالد ترامپ خواست که از آن درس بگیرد و وارد جنگ با ایران نشود.

به گزارش مشرق از سی ان ان، رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در گفت‌وگو با این شبکه تلویزیونی گفت: «شکی نیست اگر آمریکا به ایران حمله کند، وارد یک جنگ منطقه‌ای خواهد شد».

این مقام سابق اطلاعاتی گفت: «ایالات متحده با ورود به جنگ عراق دو دهه پیش و شروع جنگی که سال‌ها به طول انجامید، «اشتباه وحشتناکی» مرتکب شد».

پانتا افزود: «این درسی است که رئیس جمهور باید بیاموزد، زیرا اگر او وارد شود و به ایران حمله کند، شکی نیست که ایالات متحده درگیر یک جنگ منطقه‌ای خواهد شد.»

وی که پیش از این سمت وزیر دفاع آمریکا را نیز برعهده داشته است، نسبت به اقدام تلافی جویانه ایران هشدار داد و تاکید کرد: «پس در مورد آن اشتباه نکنید. ممکن است یک حمله هوایی باشد، اما به طور قطع ایالات متحده را درگیر جنگ با [ایران] خواهد کرد.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ... IR ۱۰:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
    0 0
    هنوز ملت ایران رو نشناختید ما ملت شهادتیم
  • IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
    0 0
    یک زمانی می گفتند اسرائیل جرات حمله به ایران را ندارد اما شد
    • IR ۱۶:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
      0 0
      اما اسراییل سرنگون، الان داره نتیجه حماقتش رو میبینه
  • محسن آزاد IR ۱۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
    0 0
    شما بسیار،شبیه آقای عبداله مهتدی هستید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس