بازارهای میوه و تره‌بار تهران در روز عید غدیر باز است؟

شهرداری تهران اعلام کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده روز شنبه ۲۴ خردادماه همزمان با عید سعید غدیر همه میادین و بازارهای میوه و تره‌بار از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ بعدازظهر فعال است.

به گزارش مشرق، روابط عمومی سازمان مدیریت میادین اعلام کرد: با توجه به تعطیلی روز شنبه ۲۴ خردادماه همزمان با عید سعید غدیر، میادین و بازارهای میوه و تره‌بار در روزهای پایانی هفته همچنان فعالیت دارند.

بر همین اساس تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار در روزهای پنج شنبه ۲۲ خردادماه از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۹، جمعه ۲۲ خردادماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ بعدازظهر و شنبه ۲۴ خردادماه نیز از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۳ فعالیت دارند.

لذا همه میادین و بازارهای میوه و تره‌بار در روز شنبه ۲۴ خردادماه همزمان با عید سعید غدیر تمامی بازارها و میادین میوه و تره‌بار در ساعات اعلام شده آماده خدمات‌رسانی به شهروندان هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس