کد خبر 1717883
تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۶
تلاش برای حمله به سفارت آمریکا در تل آویو

یک تبعه آمریکایی قصد حمله به شعبه سفارت آمریکا در تل‌آویو را داشت.

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، مقامات فدرال نیویورک اعلام کردند ژوزف نویمایر، یک شهروند دو تابعیتی آمریکایی-آلمانی به اتهام سفر به سرزمین‌های اشغالی و تلاش برای حمله با کوکتل مولوتف به ساختمان سفارت آمریکا در تل‌آویو دستگیر شده است.

مقامات صهیونیست ژوزف نویمایر را روز شنبه به نیویورک دیپورت کردند و وی روز یکشنبه در دادگاه فدرال بروکلین حاضر و کیفر خواست جنایی برایش تشکیل شد.

به ادعای دادستان‌ها، نویمایر در ۱۹ مه با کوله‌پشتی حاوی کوکتل مولوتف به ساختمان سفارت نزدیک شد، اما با نگهبان درگیر شده و در نهایت فرار کرد و هنگام تلاش نگهبان برای بازداشت او، کوله‌پشتی خود را رها کرد.

بر اساس کیفرخواست تنظیم شده در ناحیه شرقی نیویورک، مأموران امنیتی نویمایر را در هتلی در نزدیکی سفارت ردیابی و دستگیر کردند.

پام بوندی، دادستان کل ایالات متحده، در بیانیه‌ای گفت: متهم به برنامه‌ریزی برای حمله‌ای ویرانگر به سفارت ما در اسرائیل، تهدید جان آمریکایی‌ها و جان دونالد ترامپ متهم شده است. وزارت دادگستری چنین خشونتی را تحمل نخواهد کرد و این متهم را به شدیدترین وجه تحت تعقیب قانونی قرار خواهد داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
    0 0
    کاش این یکی این شجاعت را داشته باشد خدا کمک ش کند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس