حادثه هولناک در پیست آزادی؛ برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار+فیلم

در جریان راند اول مسابقه سرعت ایران در پیست اتومبیلرانی آزادی، یکی از خودروهای مسابقه‌ای از مسیر خارج شد و به گروهی از اصحاب رسانه برخورد کرد.

به گزارش مشرق، پیست اتومبیلرانی آزادی امروز صحنه حادثه‌ای تلخ و غیرمنتظره بود. در جریان راند اول مسابقه سرعت ایران، یکی از خودروهای مسابقه‌ای از مسیر خارج شد و به گروهی از اصحاب رسانه برخورد کرد. این حادثه به مصدومیت شدید یک عکاس و فیلمبردار همراه او انجامید.

حادثه هولناک در پیست آزادی؛ برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار+فیلم

این رخداد ناگوار مسابقه را متوقف و فضای پیست را به شوک فرو برد. این حادثه نه تنها برگزاری مسابقات را متوقف کرد، بلکه بحث ایمنی در پیست‌های ایران را بار دیگر به مرکز توجه بازگرداند. آیا این اتفاق، هشداری جدی برای ارتقای استانداردهای ایمنی در مسابقات خواهد بود؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۷:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
    7 2
    این کارها مال پولدارهاست
    • IR ۲۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
      0 0
      دولت باید از شرکت کنندگان در این نوع مسابقات مالیات و عوارض بالا دریافت کند
  • IR ۱۸:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
    0 0
    آقایونا خانوما ، قمر در عقرب است ، ماه در داخل صورت فلکی ساگیتاریوس است . سیاه چاله بسیار بسیار عظیم مرکز کهکشان ما راه شیری در این صورت فلکی است . ماه هم مانند ذره‌بین ، نیروی این سیاه چاله غول پیکر را بر روی زمین متمرکز میکند و.... آدمها قاطی میکنند . شب حمله آمریکا به افغانستان هم ماه در همین نقطه قرار داشت در سال ۲۰۰۱
  • DE ۱۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
    0 0
    درایران ، هرروز مردم با سوانح مختلفی مثل آوار و خاکبرداری ،خرابی پله برقی ، معدن ، انفجار ، آتش سوزی و در آسانسور ، برق گرفتگی در معابر و غیره می میرند ، چون سیستم ، متخصص و کاردان تربیت نکرده اما تا دلت بخواهد طلبه از کشورهای پابرهنه وارد کرده . فقدان تخصص وبی توجهی به علم ودانش ، این تفاوت بزرگ ما است با غرب که شب و روز آنها را به فساد متهم می کنیم . اگر در غرب همه مشغول فساد هستند پس این پیشرفت ها توسط اجنه و شیاطین انجام میشود .؟؟؟
  • IR ۱۹:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
    0 0
    اوخ اوخ اوخ! یکی پرت شد! دیدید؟ ده بیست متر طرف پرت شد.
  • حسين DE ۲۰:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
    0 0
    آخه كه چى ؟ مثلًا متمدن شديم داريم مسابقه رالى در ايران برگزار مى كنيم؟
  • IR ۲۰:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
    0 0
    هیچی خودروی یه ه پولدار بی شرف نفله شده به درک
  • GB ۲۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
    0 0
    فقط اعدام

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس